Σάββατο, Ιανουαρίου 29

«Πάγωσαν» οι γαλάζιοι βουλευτές ακούγοντας τον Στυλιανίδη! «Δεν είχαμε «ραντάρ χιονιού» και War Room!


Πάγωσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ακούγοντας την ομιλία του υπουργού Χρήστου Στυλιανίδη. Ο υπουργός ισχυρίστηκε πως για την τραγωδία που έζησαν χιλιάδες Έλληνες, έφταιγε ότι δεν είχαμε «ραντάρ χιονιού» και War Room! Επιπλέον αναγνώρισε τα λάθη. Όχι τα δικά του, αλλά της Αττικής οδού!

Εκεί όμως που πραγματικά η Βουλή πάγωσε, ήταν όταν ο Χρήστος Στυλιανίδης ισχυρίστηκε ότι δεν κρατήθηκαν πρακτικά της συνεδρίασης! Σε καμία από αυτές που προηγήθηκαν! Μιλάμε πραγματικά για Δελφινάριο. Ενδεικτικό το γεγονός ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας χειροκρότησαν χλιαρά τον υπουργό μόνο κατά τη λήξη της ομιλίας του, σε κανένα άλλο σημείο!

Ούτε καν όταν αναφέρθηκε στον «ηρωισμό των ανδρών της αστυνομίας» που έσωσαν ζωές και παρενέβησαν σε χίλια περιστατικά υγείας.

Εκεί πάντως που οι βουλευτές έσκυβαν τα κεφάλια, ήταν όταν ο Στυλιανίδης υπερηφανευόταν για τον τρόπο με τον οποίο νίκησε τον Έμπολα στην Αφρική…

Τόσα ψέματα μαζεμένα δεν έχουν ξανακουστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ακόμα και η συνεχής προσφώνηση του Στυλιανίδη «συνάδελφοι», ήταν ψέμα. Δεν είναι βουλευτής ο κύριος Χρήστος Στυλιανίδης! Είναι διορισμένος!

https://www.newsbreak.gr/politiki/291937/pagosan-oi-galazioi-voyleytes-akoygontas-ton-stylianidi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.