Παρασκευή, Ιανουαρίου 14

Zero Hedge : Η ιβερμεκτίνη “λειτουργεί σε όλες τις φάσεις” του COVID σύμφωνα με στρατιωτικά έγγραφα που διέρρευσαν

BY TYLER DURDEN

Ενημέρωση (1505ET): Project Veritas που διέρρευσαν στρατιωτικά έγγραφα, φαίνεται να υπάρχει ένα καταδικαστικό τμήμα για την υποστήριξη της ιβερμεκτίνης ως θεραπεία του Covid-19.

“Η ιβερμεκτίνη (η οποία αναγνωρίστηκε ως θεραπευτική τον Απρίλιο του 2020) λειτουργεί σε όλες τις φάσεις της ασθένειας, επειδή τόσο αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού όσο και ρυθμίζει την ανοσολογική απόκριση”.

Και αυτό:

Θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει η DARPA;

Δείτε τα παρακάτω έγγραφα:

Συντάχθηκε από Sundance μέσω του The Last Refuge,

Το Project Veritas έχει αποκτήσει στρατιωτικά έγγραφα κρυμμένα σε ένα διαβαθμισμένο σύστημα [ΕΔΩ – και ΕΔΩ – και ΕΔΩ] που δείχνουν πώς η EcoHealth Alliance προσέγγισε την DARPA τον Μάρτιο του 2018, ζητώντας χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή έρευνας για το κέρδος της λειτουργίας των κορονοϊών που μεταδίδονται από νυχτερίδες.

Η πρόταση, με την ονομασία Project Defuse, απορρίφθηκε από την DARPA λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια και την άποψη ότι παραβίαζε το μορατόριουμ για την έρευνα του κέρδους της λειτουργίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τα έγγραφα, το NIAID, υπό την καθοδήγηση του Dr. Fauci, προχώρησε στην έρευνα στο Wuhan της Κίνας και σε διάφορες τοποθεσίες στις ΗΠΑ.

[ZH – και μόλις σήμερα, το Twitter απαγόρευσε τον Eric Spracklen του Project Veritas…]

[WASHINGTON, D.C. – 10 Ιανουαρίου 2022] Το Project Veritas έχει αποκτήσει εντυπωσιακά έγγραφα που δεν έχουν δει ποτέ πριν, σχετικά με την προέλευση του COVID-19, το κέρδος της έρευνας λειτουργίας, τα εμβόλια, τις πιθανές θεραπείες που έχουν αποσιωπηθεί και την προσπάθεια της κυβέρνησης να τα αποκρύψει όλα αυτά.

Τα εν λόγω έγγραφα προέρχονται από μια έκθεση της Υπηρεσίας Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων (Defense Advanced Research Projects Agency), περισσότερο γνωστή ως DARPA, τα οποία ήταν κρυμμένα σε έναν άκρως απόρρητο κοινόχρηστο δίσκο.

Η DARPA είναι μια υπηρεσία που υπάγεται στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και είναι υπεύθυνη για τη διευκόλυνση της έρευνας σε τεχνολογίες με πιθανές στρατιωτικές εφαρμογές.

Το Project Veritas εξασφάλισε μια ξεχωριστή έκθεση προς τον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας, γραμμένη από τον ταγματάρχη του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Joseph Murphy, πρώην συνεργάτη της DARPA.

Η έκθεση αναφέρει ότι η EcoHealth Alliance προσέγγισε την DARPA τον Μάρτιο του 2018, ζητώντας χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή έρευνας κέρδους λειτουργίας των κορονοϊών που μεταδίδονται από νυχτερίδες. Η πρόταση, με την ονομασία Project Defuse, απορρίφθηκε από την DARPA λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια και της άποψης ότι παραβιάζει το μορατόριουμ της έρευνας για το κέρδος της λειτουργίας βάσει.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, το NIAID, υπό την καθοδήγηση του Dr. Fauci, προχώρησε στην έρευνα στο Wuhan της Κίνας και σε διάφορες τοποθεσίες στις ΗΠΑ (διαβάστε περισσότερα).

Ακολουθεί η απάντησή μου στο ερώτημα που έθεσε ο James O’Keefe.
Στις αρχικές οδηγίες pdf για την ερευνητική παύση του 2014 για την οπλοποίηση των ιών SARS υπήρχε μια σημαντική υποσημείωση [LINK]:

[ΠΗΓΗ FN¹ – Διαδικασία διαβούλευσης και παύση χρηματοδότησης της έρευνας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για επιλεγμένες έρευνες που αφορούν τους ιούς της γρίπης, του MERS και του SARS – pdf, σελίδα 2 – 17 Οκτωβρίου 2014]

Χρονοδιάγραμμα:
17 Οκτωβρίου 2014 – Η χρηματοδότηση των ΗΠΑ για τον ιό SARS με σκοπό τη δημιουργία βιολογικού όπλου διακόπηκε λόγω του ακραίου κινδύνου πανδημίας. Ωστόσο, η παύση επέτρεψε στις υπηρεσίες της αμερικανικής κυβέρνησης να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση, εάν έκριναν ότι “η έρευνα είναι επειγόντως αναγκαία για την προστασία της δημόσιας υγείας ή της εθνικής ασφάλειας”. [LINK]

Από το 2014 έως το 2020 το Πεντάγωνο συνέχισε να χρηματοδοτεί την έρευνα στο Wuhan της Κίνας. Ο φόβος της ανακάλυψης θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί πολλοί κορυφαίοι αξιωματούχοι του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ ήταν εναντίον της κυβέρνησης Trump [με αυξημένη σοβαρότητα μετά την έναρξη της πανδημίας COVID]. [LINK]

Μάιος 2016 – [Έτος εκλογών] – “μετά από διεξοδική διαβούλευση και εκτεταμένη συμβολή από εγχώριους και διεθνείς ενδιαφερόμενους φορείς, το NSABB [Εθνικό Επιστημονικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο για τη Βιοασφάλεια] εξέδωσε τις συστάσεις του. Η κεντρική διαπίστωση του NSABB ήταν ότι οι μελέτες που αναμένεται να ενισχύσουν το δυνητικό παθογόνο πανδημίας (ΠΠΠ) έχουν δυνητικά οφέλη για τη δημόσια υγεία, αλλά ενέχουν επίσης σημαντικούς κινδύνους. Το NSABB συνέστησε ότι οι μελέτες αυτές δικαιολογούν πρόσθετο έλεγχο πριν από τη χρηματοδότησή τους”. Ο Anthony Fauci είναι μέλος του NSABB.

9 Ιανουαρίου 2017 – [Τέσσερις ημέρες μετά τη συνάντηση της Σούζαν Ράις στο Οβάλ Γραφείο με τους Ομπάμα, Μπάιντεν, Κόμεϊ κ.ά.] – Η κυβέρνηση Ομπάμα εγκρίνει εκ νέου τη χρηματοδότηση για τη δημιουργία βιολογικών όπλων SARS. “Η υιοθέτηση αυτών των συστάσεων θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για την άρση του ισχύοντος μορατόριουμ για ορισμένες έρευνες στις βιοεπιστήμες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ιογένεια και/ή τη μεταδοτικότητα ενός παθογόνου για την παραγωγή ενός δυνητικού παθογόνου για πανδημία (ένα ενισχυμένο ΣΔΠ)”. [LINK]

Δεδομένων των παρακάμψεων, των εξαιρέσεων και της εύλογης άρνησης των συνεπειών, που ενσωματώθηκαν στην αρχική καθοδήγηση για το μορατόριουμ το 2014, το υπουργείο Άμυνας είχε την επιχειρησιακή άδεια να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την έρευνα για τα βιολογικά όπλα στο Wuhan της Κίνας. Η απαγόρευση του 2014 ήταν ένα μορατόριουμ χρηματοδότησης μόνο κατ’ όνομα- ωστόσο, φαίνεται ότι σταμάτησε η χρηματοδότηση της αμερικανικής έρευνας στη Βόρεια Καρολίνα.

Αυτό που εγκρίθηκε εκ νέου το 2017, λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ο πρόεδρος Τραμπ, ήταν η ανάγκη να χρησιμοποιηθεί η “εθνική ασφάλεια” ως δικαιολογία για τη συνέχιση της έρευνας. Φαίνεται επίσης ότι η χρηματοδότηση του SARS ως βιολογικού όπλου εντός των ΗΠΑ (Βόρεια Καρολίνα) επιτράπηκε τώρα και πάλι.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ: – 2017 – Κατευθυντήριες γραμμές πολιτικής από την κυβέρνηση Ομπάμα – 2014 – σύνδεσμος pdf της παύσης χρηματοδότησης της έρευνας – Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Επιστημών (Wiki) – Χρηματοδότηση του Πενταγώνου για την έρευνα SARS 2013 έως 2020.

Αν δεχτείτε ότι το Πεντάγωνο δεν θα ξόδευε ποτέ για την ανάπτυξη ενός βιολογικού όπλου στην Κίνα (εργαστήριο Wuhan), εκτός αν είχαν ήδη αναπτύξει το όπλο αυτό από μόνοι τους (εργαστήριο της Βόρειας Καρολίνας), τότε το ερώτημα σχετικά με την απελευθέρωση του όπλου αυτού αρχίζει να παίρνει μορφή.

Θυμηθείτε, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέταζε την προέλευση μέχρι που ο Τζο Μπάιντεν τους έκλεισε και ανακατεύθυνε τον στόχο στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Στην ουσία, ο Μπάιντεν παρέδωσε την αποστολή στον τέταρτο κλάδο της κυβέρνησης. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μετά από λίγους μήνες το IC δήλωσε ότι τα αποτελέσματά του ήταν “ασαφή”.

[Απόσπασμα] – […] Σε μια συνάντηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι αξιωματούχοι που προσπαθούσαν να απαιτήσουν διαφάνεια από την κινεζική κυβέρνηση λένε ότι τους είπαν ρητά οι συνάδελφοί τους να μην διερευνήσουν την έρευνα του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν για το κέρδος από τη λειτουργία, επειδή αυτό θα έφερνε ανεπιθύμητη προσοχή στη χρηματοδότηση της από την αμερικανική κυβέρνηση.

Σε ένα εσωτερικό υπόμνημα που περιήλθε στην κατοχή του Vanity Fair, ο Thomas DiNanno, πρώην αναπληρωτής βοηθός γραμματέα του Γραφείου Ελέγχου Όπλων, Επαλήθευσης και Συμμόρφωσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, έγραψε ότι το προσωπικό από δύο γραφεία, το δικό του και το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλειας και Μη Διάδοσης, “προειδοποίησε” τους ηγέτες εντός του γραφείου του “να μην συνεχίσουν την έρευνα για την προέλευση του COVID-19”, επειδή θα “‘άνοιγε μια κονσέρβα σκουληκιών’ αν συνεχιζόταν”.

[…] Στα τέλη Μαρτίου, ο πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών Robert Redfield δέχθηκε απειλές θανάτου από συναδέλφους του επιστήμονες αφού δήλωσε στο CNN ότι πίστευε ότι το COVID-19 είχε προέλθει από εργαστήριο. “Με απείλησαν και με εξοστράκισαν επειδή πρότεινα μια άλλη υπόθεση”, δήλωσε ο Redfield στο Vanity Fair. “Το περίμενα από τους πολιτικούς. Δεν το περίμενα από την επιστήμη”. (διαβάστε περισσότερα)

Ουάσινγκτον (CNN) – “Η ομάδα του προέδρου Τζο Μπάιντεν τερμάτισε μια στενά ελεγχόμενη προσπάθεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που ξεκίνησε στα τέλη της διακυβέρνησης Τραμπ για να αποδείξει ότι ο κοροναϊός προήλθε από κινεζικό εργαστήριο λόγω ανησυχιών για την ποιότητα της εργασίας του, σύμφωνα με τρεις πηγές που γνωρίζουν την απόφαση.

Η ύπαρξη της έρευνας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ο τερματισμός της αυτή την άνοιξη από την κυβέρνηση Μπάιντεν – καμία από τις δύο δεν έχει αναφερθεί προηγουμένως – έρχεται στο φως εν μέσω ανανεωμένου ενδιαφέροντος για το αν ο ιός θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει από ένα εργαστήριο της Γουχάν με διασυνδέσεις με τον κινεζικό στρατό. Η κυβέρνηση Μπάιντεν αντιμετωπίζει επίσης έλεγχο των δικών της προσπαθειών να προσδιορίσει αν η κινεζική κυβέρνηση ήταν υπεύθυνη για τον ιό.

♦ “Την Τετάρτη, ο Μπάιντεν εξέδωσε δήλωση ότι έδωσε εντολή στην κοινότητα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών να διπλασιάσει τις προσπάθειές της για τη διερεύνηση της προέλευσης της πανδημίας του Covid-19 και να του υποβάλει έκθεση σε 90 ημέρες”. (LINK)

♦ [WASHINGTON DC] – Η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών απέτυχε να προσδιορίσει οριστικά την προέλευση του κοροναϊού μετά από έρευνα 90 ημερών που διέταξε ο πρόεδρος Μπάιντεν, αλλά οι ειδικοί διίστανται ως προς το γιατί.

Μια έκθεση του Γραφείου του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ODNI) διαπίστωσε ότι οι αξιωματούχοι δεν ήταν σε θέση να αποφανθούν αν ο ιός διέφυγε από ένα εργαστήριο ή αν μεταδόθηκε στον άνθρωπο μέσω ενός μολυσμένου ζώου. Αλλά το τελικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η κοινότητα των 85 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως ήταν ότι δεν θα ήταν σε θέση να εντοπίσει την προέλευση του ιού εάν η Κίνα δεν συνεργαζόταν πλήρως. (LINK)

Διαβάστε την υπόλοιπη έκθεση εδώ.

zerohedge.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .