Τετάρτη, Φεβρουαρίου 2

Δολοφονία 19χρονου Αλκη: Συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες

Ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού είναι 23 ετών και αλβανικής καταγωγής - Κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, σεσημασμένος για επίθεση το 2019 σε άλλο οπαδό

Πηγή: eurokinissi, shutterstock
Πηγή: eurokinissi, shutterstock

Στη σύλληψη ενός από τους δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως, μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη Καμπανού, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις εξελίξεις στην υπόθεση.


Ο συλληφθείς είναι 23 ετών και είναι αλβανικής καταγωγής. Κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είναι σεσημασμένος για επίθεση το 2019 σε άλλο οπαδό. Τον αναγνώρισε ένας από τους φίλους του Αλκη, ο οποίος ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας και είχε δεχθεί τα χτυπήματα των δραστών. Ο 23χρονος ήταν ένας από τους τρεις προσαχθέντες το βράδυ της Δευτέρας και την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες των δύο αυτοκινήτων, στα οποία επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης.

 https://www.reader.gr/koinonia/401532/dolofonia-19hronoy-alki-synelaban-ton-enan-apo-toys-drastes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .