Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Θεσσαλονίκη: Νεκρός και ο 19χρονος που έπεσε από μπαλκόνι-Τα πρώτα στοιχεία για τη διπλή τραγωδία

MPALKONI

Δύο οι νεκροί στη Θεσσαλονίκη. Σκοτώθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο όταν βρέθηκαν στο κενό από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους…

Τραγική έκβαση είχε τελικά η πτώση 19χρονου από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου, καθώς παρά την αρχική ενημέρωση από την Αστυνομία ότι ο νεαρός νοσηλευόταν εκτός κινδύνου, έχασε τελικά τη ζωή του περίπου μία ώρα μετά τη διαμετακόμισή του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.


Ο νεαρός, που έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Τούμπας, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έφερε -σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ- πολύ σοβαρές κακώσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του νεαρού ήταν το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό, που σημειώθηκε σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, καθώς περίπου την ίδια ώρα με τον 19χρονο, ένας άλλος άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, έχασε επίσης τη ζωή του, όταν έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, επίσης υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα, αλλά ο άντρας είχε ήδη καταλήξει. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο ηλικιωμένος άνδρας είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία όπως όλα δείχνουν τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια που έμελλε να είναι μοιραία για τον ίδιο.

Δείτε στο επόμενο βίντεο του grtimes.gr, εικόνες από το σημείο της θανατηφόρας πτώσης του 60χρονου στη Θεσσαλονίκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .