Κυριακή, Φεβρουαρίου 20

Τομ Κρουζ: Στα 59 του χρόνια πραγματοποιεί «Επικίνδυνες Αποστολές» στη Νότια Αφρική

tom

Ο σταρ βρίσκεται στη χώρα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας «Mission: Impossible 8» και κινείται παντού με το... ελικόπτερό του - Ενθουσιασμένοι οι κάτοικοι της περιοχής με την παρουσία του εκεί

Μεγάλη ευκολία στον χειρισμό ελικοπτέρων δείχνει να έχει πλέον, ο Τομ Κρουζ, μετά από τόσα γυρίσματα που χρειάστηκε να κάνει για τις ανάγκες της ταινίας «Mission: Impossible 8».

Ο 59χρονος ηθοποιός βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Νότια Αφρική, όπου και πραγματοποιείται η παραγωγή της ταινίας.

Χαμογελαστός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και χωρίς ίχνος ανησυχίας, ο Τομ Κρουζ έφτασε ξανά στο σετ των γυρισμάτων με το ελικόπτερό του, το οποίο και προσγείωσε, όχι σε κάποιο σπίτι, όπως την προηγούμενη φορά, αλλά σε μία μεγαλύτερη έκταση στο Limpopo.

Tom-Cruise-8
Tom-Cruise-7

Ο σταρ του Top Gun έχει σκοπό να μείνει στη χώρα για δύο περίπου μήνες, ωσότου να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, ενώ δημοσίευμα της New York Post αναφέρει πως οι κάτοικοι της περιοχής είναι ενθουσιασμένοι με την παρουσία του εκεί.

Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν κοντά στο αεροδρόμιο του Ντουξφορντ, τον είδαν να κάνει πρόβες εκεί, εξασκώντας ορισμένα «κόλπα» με το ελικόπτερό του, ενώ παρακολούθησε επίσης, μαθήματα πτήσης σε ένα Boeing B75N1 Stearman του 1941.

Tom-Cruise-6
Tom-Cruise-5
Tom-Cruise-4

«Ήταν η πρώτη φορά που οδήγησε μόνος του το ελικόπτερο, χωρίς καμία οδηγία ή βοήθεια. Κανονικά, έχει πιλότο, αλλά πλέον, τα καταφέρνει και μόνος του», δήλωσε στο New York Post, η Τζίλιαν Σόαμς, κάτοικος της περιοχής που έχει παρακολουθήσει πολλές φορές τις πρόβες του ηθοποιού.

Ύστερα, συμπλήρωσε: «Την τελευταία εβδομάδα, πέρασε με το αυτοκίνητό του μπροστά από το σπίτι μου δύο ή τρεις φορές και πετάει κάθε μέρα και νύχτα προς το σημείο, που κάνουν γυρίσματα. Πρέπει να τον έχω δει 11 φορές μέχρι τώρα, αλλά χθες ήταν η πρώτη φορά που έβγαλε τη μάσκα του για να μας χαμογελάσει για να μπορέσουμε να δούμε το πρόσωπό του».

Tom-Cruise-1
Tom-Cruise-3
Tom-Cruise-2



Protothema.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .