Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Ελένη Καρακάση: «Είχε πολύ έντονες εκρήξεις ο Πέτρος Φιλιππίδης, ήταν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί»

karakasi

Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Φιλιππίδη και κατέθεσε τη δική της εμπειρία από εκείνον, μετά τις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Ελένη Καρακάση.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», η ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που βαραίνουν τον ηθοποιό και μίλησε για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της μαζί του.

«Δεν είχα κάποια κακή εμπειρία για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που είχα καταλάβει από τον Πέτρο ήταν ότι είχε πάντα πολύ έντονα νεύρα. Υπήρχε πάντα μία αφορμή, δεν ήταν αδικαιολόγητα έτσι, αλλά ήταν πολύ έντονες οι εκρήξεις του. Είχες την αίσθηση ότι ήταν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν μου έκανε κάτι», δήλωσε η Έλενα Καρακάση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chyg8sxjj6bd)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chyg8sxjj6bd) 
Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν είχε ακούσει ποτέ φήμες για τον συνάδελφό της και ξαφνιάστηκε με όσα βγήκαν μετά, στο φως της δημοσιότητας.

«Δεν υπήρχαν φήμες τότε, ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα. Δεν το ήξερα καν. Πραγματικά, πιστεύω ότι κάποιος μπορεί όντως να μην το ξέρει κι εννοώ τους κοντινούς του ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.