Κυριακή, Φεβρουαρίου 20

Κέιτ Μος: «Έξαλλη» με την αδερφή της και τον εθισμό της στην κοκαΐνη και το.. OnlyFans - «Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της»

kate-lottie-moss-0

Το τοπ μόντελ έχει κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να βοηθήσει την αδερφή της στον αγώνα της να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά και να «φτιάξει» την εικόνα της στα social media, όμως η 24χρονη την αγνοεί επιδεικτικά

«Ιδιαίτερα εκνευρισμένη» δηλώνει η Κέιτ Μος από τη συμπεριφορά της αδερφής της, Λότι Μος όσον αφορά τα ναρκωτικά και τις γυμνές φωτογραφίες, που συνεχίζει να δημοσιεύει στα social media.

Είναι γνωστό πως η μικρή αδερφή του super model αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στην κοκαΐνη. Κάθε φορά όμως, που «υπόσχεται» πως θα κόψει τις καταχρήσεις, ξανακυλάει...


Η 24χρονη σταρ του OnlyFans τις προηγούμενες ημέρες έκανε γνωστό πως ξεκίνησε ξανά την προσπάθειά της για απεξάρτηση, όμως το κοινό της δεν την «πήρε στα σοβαρά».

Ενώ αρχικά, είχε σταματήσει να ασχολείται τόσο με τον λογαριασμό της στο OnlyFans, αλλά και στο Instagram, δείχνοντας δείγματα ότι θέλει να αποβάλλει από την καθημερινότητά της κάθετί από τον παλιό τρόπο ζωής της, την τελευταία εβδομάδα είναι κάτι παραπάνω από... ενεργή, απογοητεύοντας έτσι τους θαυμαστές της, που της τονίζουν συνεχώς ότι κάτι κάνει λάθος.


«Είσαι σε αποτοξίνωση και σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να κάνεις βίντεο για το OnlyFans;», της έγραφαν σε σχόλια και όπως φαίνεται, δεν είναι οι μόνοι που έχουν αυτή την άποψη.

Την ίδια θέση υποστηρίζει και η αδερφή της, Κέιτ Μος, η οποία μετά και την τελευταία ανάρτηση της Λότι, «βγήκε από τα ρούχα της».

Συγκεκριμένα, η Λότι ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο, όπου ποζάρει ξαπλωμένη στον βελούδινο καναπέ της φορώντας μονάχα ένα μαύρο στρινγκ και ασορτί μαύρες μπότες. Στη λεζάντα έγραψε: «Έλα να ξαπλώσεις μαζί μου».


Πηγή από το περιβάλλον της Κέιτ Μος αναφέρει στη Daily Mail, πως «το μοντέλο δεν θέλει πλέον, να έχει καμία σχέση με την αδερφή της».

«Η Κέιτ είναι πολύ απογοητευμένη με τη Λότι. Ό,τι κι αν της πει, όσο κι αν τη συμβουλεύσει, συνεχίζει να πίνει κοκαΐνη και να δημοσιεύει προκλητικό υλικό στο Instagram όλη την ώρα. Δεν είναι εύκολο για την Κέιτ να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που είναι αλκοολικοί και σίγουρα δεν μπορεί να είναι κοντά σε κανέναν που κάνει χρήση κοκαΐνης», συμπληρώνει η ίδια πηγή.


Να υπενθυμίσουμε πως στο παρελθόν, η Κέιτ Μος αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα εθισμού στην κοκαΐνη. Έχει καταφέρει να παραμείνει εντελώς καθαρή τα τελευταία 4 χρόνια.

Όσες προσπάθειες κι αν έχει κάνει για να βοηθήσει τη μικρή της αδερφή, εκείνη φαίνεται να την αγνοεί επιδεικτικά, ενώ όπως αναφέρει κι η πηγή στη Daily Mail, όταν την φιλοξένησε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες προκειμένου να μπορεί να την «προσέχει», τότε η Λότι «ξεσάλωσε» εντελώς, οργανώνοντας μέχρι και πάρτι, την ώρα που η Κέιτ έλειπε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .