Κυριακή, Φεβρουαρίου 20

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ποζάρει τόπλες στο Μαλιμπού

ismini_2

Δείτε την σέξι φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό το γνωστό μοντέλο

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στην κριτική επιτροπή του προηγούμενου κύκλου του «Greece's Next Top Model», φημίζεται για τις καλαίσθητες φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η ξανθιά καλλονή, απέδειξε για ακόμη μία φορά, ότι το σέξι και το εκλεπτυσμένο είναι ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός! Με την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο στους ακόλουθούς της.

Ειδικότερα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου ποζάρει τόπλες, με τα χέρια της να καλύπτουν το γυμνό στήθος της. Στο συνοδευτικό μήνυμα έγραψε απλά «Μαλιμπού», μιας και τις τελευταίες ημέρες έχει επιστρέψει στην Αμερική.

Δείτε τη δημοσίευση:


 

Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μαλιμπού, από όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητάς της, ωστόσο η ανάρτηση που εντυπωσίασε δεν ήταν άλλη από ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει topless.

 News247.gr στο Google News 

https://www.news247.gr/celebrities/ismini-papavlasopoyloy-apo-to-malimpoy-me-agapi-pozarei-topless-kai-entyposiazei.9534265.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .