Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Την ώρα που οι Έλληνες οδηγούνται στην πείνα, λ@θρομετανάστες διαμαρτύρονται γιατί τους έκοψαν το επίδομα!

prosfyges

Στο δρόμο βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (16/2) λ@θρομετανάστες από το Hot-Spot Θερμοπυλών, διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή στο επίδομα που λαμβάνουν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας.

Επρόκειτο κυρίως για Ιρακινούς υπηκόους που κατέλαβαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στο ύψος του βενζινάδικου.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, από διάφορα τμήματα προκειμένου να διεξάγεται με ασφάλεια η κυκλοφορία.

Η διαμαρτυρία των προσφύγων διήρκησε από τις 8 το πρωί μέχρι και λίγο μετά τις 9, με τους πρόσφυγες να διαμαρτύρονται και για άλλα θέματα που αντιμετωπίζουν με τη διαμονή τους στη χώρα μας

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%b7%ce%bd-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b9-%ce%88%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.