Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Μια 22χρονη με σύνδρομο Down έγινε μοντέλο και «σπάει» τα στερεότυπα

syndrom-down-model

Μία γλυκύτατη κοπέλα με σύνδρομο Down, η 22χρονη Μπεθ Μάθιους ασχολείται πλέον με το μόντελινγκ υπέγραψε συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Ζέμπεντι, Ζεβεδαίος, που στα εβραϊκά σημαίνει Δώρο Θεού.

Η αδελφή της ανακάλυψε ένα πρακτορείο μοντέλων που κάνει πολλές δουλειές με ενήλικους και παιδιά με διαφορετικότητα και αναπηρίες, οι οποίοι πίστεψαν στην Μπεθ και ανέδειξαν το ταλέντο της.

Η Μπεθ απολαμβάνει τη δουλειά της και όπως χαρακτηριστικά λέει η μητέρα της, έχει ανθίσει από τότε που εργάζεται ως μοντέλο.

«Νομίζω πως το πιο σημαντικό που θα αποκομίσει είναι σίγουρα περισσότερη αυτοπεποίθηση», δηλώνει.

«Η προσέγγιση του πρακτορείου μοντέλων ήταν μία μεγάλη έκπληξη. Ήταν κάτι που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, αλλά κανονίσαμε μία μικρή φωτογράφιση στο σπίτι και η Μπεθ ήταν καταπληκτική», συμπληρώνει η ίδια.

Μεγάλη ώθηση για την Μπεθ ήταν η ξαδέλφη της, Έλι Γκόλντστιν, επίσης με σύνδρομο Down, που εκπροσωπεί τον οίκο Gucci σε μία καμπάνια.

Το ηχηρό μήνυμα που στέλνει αυτό το υπέροχο πλάσμα από το Σουόνσι είναι ανεκτίμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.