Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Κωστής Σαββιδάκης: «Νόσησα από κορωνοϊό! Άκουγα ασθενείς να φωνάζουν “λύστε μας”»


«Ήμουν 18 μέρες στο νοσοκομείο! Μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες»

Ο Κωστής Σαββιδάκης είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν πως από ένα θαύμα σώθηκε από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε. Δυστυχώς όμως ο παπάς από τις «Άγριες μέλισσες» πρόσφατα είχε ακόμη μία περιπέτεια υγείας.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε στην αλλαγή της εμφάνισης του καθώς έχασε 12 κιλά και αποκάλυψε τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε μέσα στο νοσοκομείο που έμεινε για 18 ημέρες και το ενδεχόμενο ιατρικού λάθους που του κατέστρεψε τους πνεύμονες.

«Νόσησα από κορωνοϊό πριν από τρεις μήνες. Το πέρασα δύσκολα. Είναι προσωπικό δεδομένο το αν έχω εμβολιαστεί. Θα πω όμως πως όλοι μας είτε έχουμε κάνει δύο δόσεις, είτε δεν έχουμε κάνει καμία, τώρα έχει λήξει το διαβατήριο. Νόσησα και ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. 18 ημέρες στο νοσοκομείο και θέλω να ευχαριστήσω τις νοσοκόμες και τους γιατρούς.

Δεν υπάρχει αρκετό νοσηλευτικό προσωπικό και οι νοσοκόμοι δε μπορούσαν να βοηθήσουν όπως θέλουν. Άκουσαν τα αφτιά μου, ασθενείς να φωνάζουν “λύστε μας” – ήταν δεμένοι στα κρεβάτια γιατί είχαν σπασμούς από τον κορωνοϊό – γιατί δεν προλάβαινε το νοσηλευτικό προσωπικό. Το άκουσα με τα αφτιά μου και ρώτησα. Έτσι μου είπαν αυτό.

Βρήκα απαράδεκτες συνθήκες στο νοσοκομείο. Και όχι μόνο εγώ. Όλοι όσοι νοσηλεύονται περνούν δύσκολα. Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ. Ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου και γι’ αυτό έμεινα μέσα τόσες μέρες. Πρέπει βέβαια να είχε συμβεί και κάτι με το μηχάνημα, μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Θα κοιτάξω αν είναι ιατρικό λάθος. Στις εξετάσεις που έκανα μετά, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί –είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο-. Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.