Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Κούγιας: Καταγγέλλει απειλητικά τηλεφωνήματα - Συναντήθηκε σε φορτισμένο κλίμα με τους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη

5004095

«Είμαι κυριολεκτικά συγκλονισμένος. Τους υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα. Φοβούνται ότι δεν θα δικαιωθούν και τους απάντησα ότι υπάρχει δικαιοσύνη», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος

Με τους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη συνομίλησε νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος συνομίλησε με τους γονείς του 19χρονου σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του Άλκη, στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι συνάντησε μία θαυμάσια οικογένεια και πρόσθεσε πως «τους συνέβη το αδιανόητο. Προσπάθησα να μάθω για τη ζωή τους. Μιλούσαν συνέχεια για το παιδί τους. Με γέμισαν με φωτογραφίες. Είμαι κυριολεκτικά συγκλονισμένος. Τους υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα. Φοβούνται ότι δεν θα δικαιωθούν και τους απάντησα ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Έμαθαν ότι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς είναι γιος μεγάλου δικαστικού, ότι η σύζυγός του είναι δικαστικός. Έμαθαν για τις αποφάσεις που προηγήθηκαν σχετικά με τον Βούλγαρο φίλαθλο που έχασε τη ζωή του και ήταν πάλι το ίδιο δικηγορικό περιβάλλον. Από την άλλη μεριά είναι τόσος ο πόνος τους που αυτά ήταν επιδερμικά. Τους εξήγησα τη διαδικασία και εκεί υπήρχε μία ατμόσφαιρα τραγωδίας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chocdzzw9p3t-sf)

«Αντιμετώπισα μία αποφασιστικότητα και τους εξήγησα ότι μπορούν να μην παρουσιαστούν. Ακόμα δεν γνωρίζω εάν την ανάκριση έχει αναλάβει ανακριτής ή ανακρίτρια. Τους είπα ότι μπορώ να παρουσιαστώ εγώ ή οι συνεργάτες μου αντί για εκείνους. Εκεί αντιμετώπισα με έκπληξη να μου λένε ότι θα έρθουν και οι τρεις. Θα έρθουν και τα άλλα παιδιά και οι γονείς του. Πρέπει να απολογηθεί και ο κατηγορούμενος και αυτό θα γίνει το πρωί προς μεσημέρι της Τρίτης», επεσήμανε ακόμη.

«Φοβούνται για την έκβαση της υπόθεσης και θέλουν να τιμωρηθούν οι δράστες. Τους είπα πως όποτε μπορούν θα κλείσω εγώ προσωπικό ραντεβού με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον κ. Πλιώτα και μου απάντησαν ότι θα έρθουν όλοι στην Αθήνα. Τους είπα πως εάν φοβούνται ότι θα επηρεαστούν οι ένορκοι λόγω της τρομοκρατίας που υπάρχει.   Άρχισαν και σε μένα αντίστοιχα τηλέφωνα από χθες το βράδυ. Με πήρε κάποιος με απόκρυψη και μου είπε με ύφος «γιατί λες για εγκληματική οργάνωση». Του απάντησα γιατί είστε «εγκληματική οργάνωση». Μου απάντησε πως λέγεται Ποσίδης και του είπα να με πάρει από το κανονικό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια μου το έκλεισε. Δεν το έχω κάνει πολλές φορές. Το έκανα και στην υπόθεση Τοπαλούδη. Έκανα αίτηση στον Άρειο Πάγο και η δίκη δεν έγινε στη Ρόδο. Θα το ξανακάνω και τώρα», κατέληξε ο κ. Κούγιας.



Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .