Παρασκευή, Φεβρουαρίου 4

Δημήτρης Φραγκιόγλου: Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Χλαπάτσας από «Της Ελλάδος τα παιδιά»;

«Αυτός ο ρόλος έφερε περιορισμούς στην πορεία μου στο θέατρο»

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε πολλές σειρές, όμως ευρέως γνωστός έγινε μέσα από την σειρά «Της Ελλάδας τα παιδιά», όπου υποδυόταν τον Χλαπάτσα. Ο λόγος για για τον Δημήτρης

Φραγκιόγλου, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Τα δειλινά».

xlapatsas 768x461 1

Για την εν λόγω παράσταση μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Love it» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Στην παράσταση “Τα Δειλινά” βλέπουμε μια ιστορία να διαδραματίζεται στην Πλάκα τη δεκαετία του ’60. Ο Νίκος Κουρκούλης και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι αυθεντικοί, ο καθένας με τον δικό του τρόπο».

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου έχει κάνει έναν γάμο από τον οποίο έχει πάρει διαζύγιο. Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του ανέφερε πως: «Η σχέση μου με την πρώην σύζυγό μου είναι άριστη. Με όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή μου έχω πολύ καλές σχέσεις».

Όσον αφορά τον ρόλο από τον οποίο έγινε ιδιαίτερα αγαπητός σημείωσε πως: «Ο ρόλος του Χλαπάτσα είναι ευχή και κατάρα. Τον έχω αφήσει πίσω και συμπεριφέρομαι λες και είναι ένας μακρινός συγγενής μου. Αυτός ο ρόλος έφερε περιορισμούς στην πορεία μου στο θέατρο. Έχω βιώσει πολλές απορρίψεις στα επαγγελματικά μου, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού».

Τέλος αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo τονίζοντας πως: «Χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν. Θα λυθούν πολλά πράγματα που ήταν σαν ένα κακό σπυρί που έσπασε στο χώρο».

Τέλος αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo τονίζοντας πως: «Χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν. Θα λυθούν πολλά πράγματα που ήταν σαν ένα κακό σπυρί που έσπασε στο χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .