Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Ο Νίκος Μουρατίδης κατακεραυνώνει και ο Λάκης Λαζόπουλος αποτελειώνει τον Ρουβά

Ο Νίκος Μουρατίδης κατακεραυνώνει και ο Λάκης Λαζόπουλος αποτελειώνει τον Ρουβά

Κόλαφος ο Νίκος Μουρατίδης για τον Σάκη Ρουβά στο «Πρωινό», με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τα τελευταία χρόνια κάτι συμβαίνει και ο Σάκης κάνει απανωτά λάθη. Από τα βραβεία Κύπρου που πήγε κι έκλεψε κάποιους στίχους της μητέρας του Κορκολή και τους οικειοποιήθηκε. Από το ότι τραγούδησε το Άξιον Εστί, από το ότι φωτογραφίζεται με το αυτοκίνητό του μπροστά από το Ηρώδειο κάνοντας διαφήμιση.

Μετά από κράξιμο την κατέβασε. Αποτυχημένες σεζόν στα κέντρα και δωρεάν έμαθα για να μην κλείσει και γίνει ρεζίλι. Συν ότι έχει να κάνει καιρό τραγουδιστική επιτυχία. Ή επίσης αυτό που έγινε με τη συναυλία στον Λυκαβηττό την Πρωτοχρονιά. Και δεν βγαίνει να απαντήσει. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά για την καριέρα του» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης. 

Αναφορικά με τις επίμαχες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νίκος Μουρατίδης σημείωσε: «Παρασκευή η δίκη του Λιγνάδη, το Σάββατο βγαίνει στην τηλεόραση ο Σάκης και λέει νεράκι αυτά που είναι να πει. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν είχαν καμία αντίρρηση. Και σκέφτομαι ότι όλο αυτό μήπως είναι ενορχηστρωμένο. Το ότι βγήκε να τον υποστηρίξει μεγάλο φάουλ γιατί δεν υποστηρίζεται αυτό το πράγμα. 

Μπορεί να ζει ο Λιγνάδης μία κόλαση, αλλά νομίζω ότι ζει την κόλαση τώρα που έγιναν γνωστά. Όταν δεν ήταν γνωστά, δεν ζούσε σε κάποια κόλαση. Το απολάμβανε. Τι παιχνίδι παίζεται; Να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται. Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του και να πάψει να κάνει αηδίες».

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τον Σάκη Ρουβά και στα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής στον κατηγορούμενο για παιδεραστία, Δημήτρη Λιγνάδη. 

Όλα όσα είπε περί συμπόνοιας για το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη, για τον οποίο ο Σάκης Ρουβάς αισθανόταν ότι «βρισκόταν σε μία κόλαση», ακούστηκαν στο podcast που υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος για το NEWS24/7 μαζί με την άποψή του. Όπως σημείωσε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος «Σήμερα είναι μέρα για διευκρινίσεις». Κι οι διευκρινίσεις ξεκίνησαν από τον Σάκη Ρουβά. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει φίλος με τον Σάκη Ρουβά, αλλά οι απόψεις τους βρίσκονται σε πλήρη διαφωνία για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

 https://www.reporter.com.cy/celebrity/people/article/919624/o-nikos-moyratidis-katakeravnonei-kai-o-lakis-lazopoylos-apoteleionei-ton-royba

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.