Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Η ώρα της «λυπητερής» έφτασε ...Αναρτώνται στο Taxisnet τα Διοικητικά πρόστιμα των ιθαγενών νεοταξιτών για τους άνω των 60!!!

Ειδικά για τον Ιανουάριο, αντί για τα ανακοινωθέντα 100 ευρώ, οι …. «παραβάτες» θα κληθούν να πληρώσουν 50 ευρώ

Σήμερα Δευτέρα ή Τρίτη το αργότερο,

θα διαβιβαστεί από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η λίστα με τα στοιχεία των πολιτών άνω των 60 ετών που εξακολουθούν να παραμένουν αν€mbολίαστοι, ώστε να τους αποδοθούν τα σχετικά πρόστιμα.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, πρόκειται για περίπου 300.000 πολίτες, με την επιβολή των προστίμων να αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα εμφανιστούν ως οφειλή στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Taxisnet.

Υπενθυμίζεται ότι για τους πολίτες άνω των 60 ετών που δεν εμβολιάστηκαν έως και τις 17 Ιανουαρίου 2022επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα που παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Ειδικά, πάντως, ειδικά για τον Ιανουάριο το εν λόγω πρόστιμο θα είναι πενήντα ευρώ, ήτοι ακριβώς το μισό, καθώς ο χιονιάς δυσχέραινε τις όποιες μετακινήσεις.

Ποιοι εξαιρούνται του προστίμου

Σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ, το συγκεκριμένο πρόστιμο δεν θα βεβαιωθεί σε όσους εξαιρέθηκαν για λόγους υγείας, κατόπιν απόφασης της ειδικής επιτροπής που εξέτασε το σχετικό αίτημά τους, στους άνω των 96 ετών και σε όσους δεν είναι φορολογικά ενεργοί την τελευταία 3ετία.

Σημειώνεται πως η λίστα με τους υπόχρεους θα ελέγχεται το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα, ώστε, σε περίπτωση που πληρούνται οι προϋποθέσεις, κάποιοι εξ αυτών να εξαιρούνται από το πρόστιμο ή να τους επιβάλλεται το μισό, εάν έχουν εμβολιαστεί με έστω μία δόση κατά το παραπάνω διάστημα.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Πάντως όσοι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι άνω των 60 ετών και πρόλαβαν να πεθάνουν δεν θα πληρώσουν το πρόστιμο!!!!

Για να ΜΗΝ λέμε ότι δεν υπάρχει μέριμνα για τους συνταξιούχους!!!

Διότι αυτό μετά, λέγεται αχαριστία !!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.