Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Νέο σκαμπίλι Κύρτσου στην Κυβέρνηση για την πανδημία!

«Πολιτικό, εθνικό σκάνδαλο διαρκείας»...

Το σφυροκόπημα του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου κατά της Κυβέρνησης συνεχίζεται, με αφορμή την πανδημία και τους σχεδόν καθημερινούς τριψήφιους αριθμούς των νεκρών που καταγράφει η χώρα μας.

Σύμφωνα με τον κ.Κύρτσο, ο οποίος δεν έχει διαγραφεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τα συνεχή «χτυπήματα» κατά του Μαξίμου, ο αριθμός των νεκρών είναι πολιτικό και εθνικό σκάνδαλο διαρκείας!

«Συνεχίζεται η μακάβρια ρουτίνα των 100+ θανάτων την ημέρα χωρίς να συγκινούνται και να αντιδρούν οι αρμόδιοι. Πρόκειται για πολιτικό, εθνικό σκάνδαλο διαρκείας. Ασυγχώρητοι όσοι μας έβαλαν σε αυτήν την πορεία», γράφει σε ανάρτησή του στο twitter.

Συνεχίζεται η μακάβρια ρουτίνα των 100+ θανάτων την ημέρα χωρίς να συγκινούνται και να αντιδρούν οι αρμόδιοι. Πρόκειται για πολιτικό,εθνικό σκάνδαλο διαρκείας. Ασυγχώρητοι όσοι μας έβαλαν σε αυτήν την πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.