Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, φανερά καταβεβλημένος, λίγους μήνες πριν πεθάνει, ήθελε να εξηγήσει ποιους και γιατί αποκληρώνει στις διαθήκες, τόσο σε αυτή που άνοιξε όσο και στις επόμενες που θα ακολουθήσουν

Ηχητικό – ντοκουμέντο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, στον απόηχο του ανοίγματος της πρώτης διαθήκης του.

Όπως φαίνεται, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κατέγραφε τα «πιστεύω» του, τις σκέψεις του και τις θέσεις του σε ηχητικά, κάτι σαν «ημερολόγιο».

Ο ΑΝΤ1 δημοσιεύει μια ηχογράφηση, στην οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να κατηγορεί συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα ξαδέρφη του. Μάλιστα, το κομμάτι αυτό είναι μέρος μιας σειράς ηχητικών που είχε καταγράψει ο πρώην υπουργός για να εξηγήσει ποιους και γιατί αποκληρώνει στις διαθήκες του.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τα ηχητικά αυτά είχαν ηχογραφηθεί λίγους μήνες πριν πεθάνει.

«Είχε βάλει σκοπό να με κυνηγήσει. Να με διαβάλει, να με υπονομεύσει και να με καταστρέψει. Γι’ αυτό κέρδισε την απόρριψη, την καταδίκη και την καταγγελία απ’ όλους» ακούγεται να λέει στο ηχητικό που ήρθε στη δημοσιότητα.

«Ίσως να αναφέρεται στην ξαδέρφη του, ίσως και όχι, ίσως να αναφέρεται και σε πιο συγγενικό του πρόσωπο» υποστηρίζει ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτης, Νίκος Αλεξανδρής. «Ας μην βιαστούμε. Και οι τρεις διαθήκες δεν θα αφήσουν αμφιβολία ότι ζούσε, όπως είχε πει, χάρη στις προσπάθειες της γυναίκας του και του γιου του».

Ακούστε την ηχογράφηση