Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Στο Χάρκοβο οι Ρώσοι, «όχι» από Ζελένσκι για διαπραγματεύσεις στο Μινσκ


 Η Ουκρανία φλέγεται: Live όλες οι τελευταίες εξελίξεις- Στο Χάρκοβο οι Ρώσοι, «όχι» από Ζελένσκι για διαπραγματεύσεις στο Μινσκ

Βομβαρδισμοί στο Κίεβο καθώς οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν να το καταλάβουν. Νεκρό παιδί σε βομβαρδισμό νοσοκομείου Παίδων. Δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι. Εκτός συστήματος SWIFT η Ρωσία καθώς σκληραίνουν τη στάση τους οι δυτικοί. Όλες οι εξελίξεις.

Εφιάλτης στην Ουκρανία, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις σφυροκοπούν την πρωτεύουσα Κίεβο προκειμένου να την καταλάβουν.  Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή Βασιλκίβ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στις φλόγες τυλίχθηκαν δεξαμενές καυσίμων, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος περιβαλλοντικής καταστροφής.Υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για επίθεση σε ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων του Κιέβου με ένα νεκρό παιδί.

Στους 10 ανήλθε ο αριθμός των Ελλήνων ομογενών που έχασαν τη ζωή τους από ρωσικά αεροπορικά πυρά στο χωριό Σαρτανά στα περίχωρα της Μαριούπολης. «Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μήνυμα του στα αγγλικά στο Twitter.

Πάνω από 120.000 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να φύγουν από την Ουκρανία μετά την έναρξη της επίθεσης την περασμένη Πέμπτη, όπως ανέφερε αξιωματούχος του ΟΗΕ στο CNN. Τεράστιες παραμένουν οι ουρές στα συνοριακά περάσματα της χώρας.

Εκτός του συστήματος SWIFT μένουν ορισμένες ρωσικές τράπεζες, όπως ανακοίνωσαν από κοινού Ε.Ε., ΗΠΑ, Βρετανία και Καναδάς.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/polemos-i-oukrania-flegetai-oles-oi-teleytaies-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .