Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ – ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ

ΕΙΣΒΟΛΗ-ΣΤΗΝ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-Ο-ΖΕΛΕΝΣΚΙ-ΑΝΑΜΕΝΕΙ-ΚΥΡΩΣΕΙΣ-ΑΠΟ-ΤΟΥΣ-ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ-ΚΑΤΑ-ΤΗΣ-ΡΩΣΙΑΣ

Η αντιπροσωπεία της Ρωσίας βρίσκεται ήδη στη Λευκορωσία προκειμένου να γίνουν συζητήσεις με την πλευρά της Ουκρανίας ώστε να υπάρξει κατάπαυση του πυρός. Ωστόσο, ο Ζελένσκι, που τόσες μέρες παρακαλάει για διαπραγματεύσεις, τώρα το παίζει και δύσκολος.

«Αυτή τη στιγμή, λέμε όχι στο Μινσκ. Άλλες πόλεις μπορεί να είναι ένα μέρος για συνάντηση. Φυσικά, θέλουμε ειρήνη, θέλουμε να συναντηθούμε, θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος. Βαρσοβία, Μπρατισλάβα, Βουδαπέστη, Κωνσταντινούπολη, Μπακού -τα έχουμε προτείνει όλα αυτά στη Ρωσία. Οποιαδήποτε άλλη πόλη κάνει» είπε ο Ζελένσκι και συνέχισε:

«Μια χώρα, από την επικράτεια της οποίας δεν πετάνε οι πύραυλοι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που οι συνομιλίες μπορούν να είναι ειλικρινείς και μπορούν πραγματικά να βάλουν ένα τέλος στον πόλεμο».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%9f-%ce%a0%ce%91%ce%99%ce%96%ce%95%ce%99-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%94%ce%a5%ce%a3%ce%9a%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%a3-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%97-%ce%9c%ce%99%ce%91-%ce%9a%ce%9b%ce%91%ce%99/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.