Σάββατο, Φεβρουαρίου 26

Έβαλε αυτό το φυτό δίπλα από το παράθυρο και σώθηκε από το μεγαλύτερο βασανιστήριο του καλοκαιριού

4d0020_1

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου παράλληλα όμως έχει και κάποια πράγματα τα οποία μας είναι άκρως ενοχλητικά. Εκτός από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες ένα ακόμη “βασανιστήριο” του καλοκαιριού είναι και τα κουνούπια.

Η καταπολέμηση των κουνουπιών μπορεί να γίνει με φυσικό τρόπο, χωρίς την απαραίτητη χρήση χημικών προϊόντων, τα οποία επιβαρύνουν τόσο την υγεία μας όσο και το περιβάλλον.

Η λύση στο πρόβλημά σας είναι απλούστατη και κρύβεται σε μερικά απλά φυτά εσωτερικού χώρου που πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια. Ποια είναι όμως αυτά;

Ο δυόσμος, η μυρτιά, το δεντρολίβανο και το γεράνι, είναι μερικά από τα φυτά εσωτερικού χώρου που μπορούν με την έντονη μυρωδιά τους να απωθήσουν τα κουνούπια. Επίσης τα φύλλα ντομάτας απομακρύνουν σφήκες, κουνούπια, μύγες, ψύλ­λους και κοριούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .