Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Έβαλε αυτό το φυτό δίπλα από το παράθυρο και σώθηκε από το μεγαλύτερο βασανιστήριο του καλοκαιριού

4d0020_1

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου παράλληλα όμως έχει και κάποια πράγματα τα οποία μας είναι άκρως ενοχλητικά. Εκτός από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες ένα ακόμη “βασανιστήριο” του καλοκαιριού είναι και τα κουνούπια.

Η καταπολέμηση των κουνουπιών μπορεί να γίνει με φυσικό τρόπο, χωρίς την απαραίτητη χρήση χημικών προϊόντων, τα οποία επιβαρύνουν τόσο την υγεία μας όσο και το περιβάλλον.

Η λύση στο πρόβλημά σας είναι απλούστατη και κρύβεται σε μερικά απλά φυτά εσωτερικού χώρου που πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια. Ποια είναι όμως αυτά;

Ο δυόσμος, η μυρτιά, το δεντρολίβανο και το γεράνι, είναι μερικά από τα φυτά εσωτερικού χώρου που μπορούν με την έντονη μυρωδιά τους να απωθήσουν τα κουνούπια. Επίσης τα φύλλα ντομάτας απομακρύνουν σφήκες, κουνούπια, μύγες, ψύλ­λους και κοριούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.