Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21

ΣΟΚ! ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΒΓΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

αστυνομια

Μια νέα δολοφονία συγκλονίζει τη χώρα, αυτή την φορά στα Ιωάννινα, όπου μια γυναίκα έπεσε νεκρή χθες από τα χέρια του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ipeirotika.gr, αργά το βράδυ της Κυριακής (20/02), ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου της αλλοδαπής γυναίκας του, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%9f%ce%9a-%ce%9d%ce%95%ce%91-%ce%94%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%a6%ce%9f%ce%9d%ce%99%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%99%ce%a9%ce%91%ce%9d%ce%9d%ce%99%ce%9d%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%a3%ce%9a/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .