Τρίτη, Φεβρουαρίου 1

Άγγελος Πυριόχος: Έχω πουλήσει χρυσαφικά για να πληρώσω την ασφάλειά μου

Από την συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη θυμάμαι το σπρώξιμο, το γέλιο και το πόσο όμορφη και έξυπνη είναι»
Άγγελος Πυριόχος: Έχω πουλήσει χρυσαφικά για να πληρώσω την ασφάλειά μου

Για τη ζωή του, την απόφασή του να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στη Ζάκυνθο, τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τις δυσκολίες που έχει περάσει μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο δημοσιογράφος, Άγγελος Πυριόχος.

«Μετακόμισα μόνιμα στην Ζάκυνθο γιατί μεγάλωσαν οι γονείς μου και συνειδητοποίησα ότι δεν τους έχω ζήσει, έπαθα πανικό. Καλλιεργώ καθημερινά, άμα με δείτε θα πεθάνετε στο γέλιο. Είναι ψυχοθεραπεία, έχω μάθει να μαζεύω χόρτα και βότανα. Όταν πήγα στην Ζάκυνθο δεν έκανα πολλές φιλίες, ήταν καχύποπτοι όταν πήγα να μείνω και τώρα με κυνηγάει ο δήμαρχος και διάφοροι. Πρόλαβα 5 χρόνια τον πατέρα μου και μπορεί και να είχα φύγει από τη Ζάκυνθο αν δεν ήταν η μάνα μου» είπε στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» την Τρίτη (1/2).

«Έχω υπάρξει άπιστος»

«Στην προσωπική μου ζωή ήμουν μεγάλη αποτυχία, στα επαγγελματικά δεν έχω παράπονο. Στην προσωπική μου ζωή, έχω υπάρξει άπιστος, για αυτό λέω ότι η προσωπική μου ζωή ήταν χαλιά» επεσήμανε.

Εστιάζοντας στην Ελένη Μενεγάκη και συνεργασία τους ο Άγγελος Πυριόχος αποκάλυψε τις στιγμές που θυμάται. «Από την συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη θυμάμαι το σπρώξιμο, το γέλιο και το πόσο όμορφη και έξυπνη είναι, νομίζω είναι η πιο έξυπνη που έχω δει στη ζωή μου» σημείωσε. Αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές της ζωής του, ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να πουλήσει χρυσαφικά για να πληρώσει την ασφάλειά του. «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, έχω μπει σε άλλους ρυθμούς στην Ζάκυνθο» είπε. Κλείνοντας τόνισε πως έχεις παρακολουθήσει τις καταγγελίες στο MeToo και δήλωσε «φυσικά είμαι με το μέρος των θυμάτων, πιστεύω στη δικαιοσύνη». Newsbeast. Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .