Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Στο μυαλό τους δεν υπάρχει Ελλάδα. Ονομαζόμαστε απλά ως νοτιοανατολικός χώρος σε νατοϊκή υπηρεσία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας πούμε κάποια πράγματα διότι πλησιάζουν εκλογές και ως συνήθως ο κάτοικος της χώρας κάνει την μια βλακεία πίσω από την άλλη. Αν ο Μαργαρίτης Σχοινάς γίνει υπηρεσιακός Πρωθυπουργός στην Ελλάδα, θα είναι πρωτίστως για να περάσει από τη Βουλή νόμο που θα είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του ελληνικού γένους. Το ίδιο και ο Στουρνάρας. Βασικά θα βάλουν αυτόν που θα περάσει τον νόμο από την Βουλή νομιμοποιήσεως όλων των λαθροεισβολέων.

Οι εκλογές που θα έρθουν θα πρέπει να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα. Ψήφος δεν θα πρέπει να ξανά δωθεί σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ και λοιπά αριστερά κόμματα. Προέχει η διατήρηση της ελληνικής φυλής. Μπροστά στο γένος το κόμμα υποχωρεί και συντρίβεται αν χρειαστεί.

Δεν πρέπει να επηρεαστεί κανένας πολίτης από δήθεν αγορές οπλικών συστημάτων. Είναι άλλο να αγοράζονται οπλικά συστήματα για το ΝΑΤΟ και άλλο για την Ελλάδα. Η αντικατάσταση πληθυσμών θα οδηγήσει σε μια 15-20ετια να βλέπουμε τις φρεγάτες και τα αεροπλάνα να επανδρώνονται από  Πακιστανούς. Πόσο ελληνικά θα είναι λοιπόν αυτά τα συστήματα; Μη πιάνεστε κορόιδα. 

Το το ότι έγιναν κάποιες αγορές δεν σημαίνει πως πρέπει να τους λατρέψουμε, για κάτι που ήταν αναγκαία δεδομένο να γίνει, ούτε σημαίνει πως έγιναν για το συμφέρον της ελληνικής υπόστασης. Στο μυαλό τους δεν υπάρχει Ελλάδα. Ονομαζόμαστε απλά ως νοτιοανατολικός χώρος σε νατοϊκή υπηρεσία.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα,
    Σ ευχαριστω που γραφεις και σε αυτον τον χωρο. Γραψε οσο πιο πολλα μπορεις ,μπας και ξυπνησει η κρισιμη μαζα...Ευχομαι δυναμη ,αντοχη υπομονη και επιμονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.