Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε τα προηγούμενα 24ωρα με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά. Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του ανέφερε ότι έμεινε έκπληκτος όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στη φυλακή και παραδέχτηκε πως ό,τι συναίσθημα έχει για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε σήμερα (15/2) ο Αλέξης Κούγιας και ξεκαθάρισε πως ο Σάκης Ρουβάς δεν θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού και σκηνοθέτη στη δίκη στις 25 Φεβρουαρίου.

Είπε συγκεκριμένα ο ποινικολόγος

«Δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει τις δηλώσεις του κυρίου Ρουβά. Εκ των υστέρων, μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έκανε κάποιες δηλώσεις που αφορούν την προσωπικότητα του κύριου Λιγνάδη όταν τον γνώριζε αυτός, και τον παρουσίαζε σαν μία ιδανική προσωπικότητα κι αμέσως δέχτηκε μία ακραία επίθεση από οργανωμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από ό,τι μου είπαν, συμπλήρωσε την πρώτη του τοποθέτηση με μία δεύτερη που αφορούσε στα θύματα, και λέγοντας αυτονόητα πράγματα. Το θέμα δεν είναι να λυπάσαι τα θύματα, ούτε να τιμάς τον Λιγνάδη, αλλά αν ο Λιγνάδης είναι αυτό που είπε ο Ρουβάς μέχρι την ημέρα που τον συνέλαβαν και αν πράγματι έχουμε θύματα.

Δεν θα καλέσουμε τον κ. Ρουβά ως μάρτυρα υπεράσπισης, έχουμε ήδη καταθέση τα ονοματωπώνυμα των μαρτύρων υπεράσπισης. Δεν μου ζήτησε ο κ. Λιγνάδης να προτείνω ως μάρτυρα υπεράσπισης τον κ. Ρουβά. Είναι στο κατηγορητήριο 6 μάρτυρες και συμπληρωματικά έχουμε 9 μάρτυρες. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που συνέβη σε μία εκπομπή με αυτό που συνέβη στο δικαστήριο».

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μηνύσει τον Ιωάννη Βλάχο, τον δικηγόρο των δύο εκ των τεσσάρων ανθρώπων που τον κατήγγειλαν για βιασμό.