Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Χειμερινές βουτιές στη Βουλιαγμένη

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Χειμερινές βουτιές στη Βουλιαγμένη

Η χειμερινή κολύμβηση αποτελεί την ιδανική πρόταση για ευεξία και καλή υγεία. Όταν ένας χειμερινός κολυμβητής πέφτει στο κρύο νερό, στο σώμα του απελευθερώνονται ενδορφίνες, οι λεγόμενες «ορμόνες της ευτυχίας», που όχι μόνο προσδίδουν ψυχική ευεξία, αλλά έχουν και αναλγητικές ιδιότητες που διαρκούν από δύο έως τέσσερις ώρες...

Κάτι που φαίνεται να γνωρίζει καλά η Ειρήνη Παπαδοπούλου, την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr να απολαμβάνει τις βουτιές της με την Ευαγγελία Τσιορλίδα σε παραλία της Βουλιαγμένης.

Και  μπορεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου να μπήκε αρχικά στο νερό με τον σκούφο της φορώντας το μπλουζάκι της, ωστόσο αργότερα τα αποχωρίστηκε και π[προσπάθησε να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε κάτω από το νερό.


 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.