Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Η Kourtney Kardashian μας συστήνει την τεχνική των faux bangs

Η Kourtney Kardashian μας συστήνει την τεχνική των faux bangs

Αν πρέπει να επιλέξεις ένα κούρεμα, μία αλλαγή για να κάνεις φέτος τον χειμώνα στα μαλλιά σου, αυτή πρέπει να είναι οι bangs, οι φράντζες που κάποτε λεγόντουσαν και κουρτινάκια.

Ωστόσο, αν φοβάσαι να τολμήσεις την αλλαγή αυτή, η Kourtney Kardashian σου δίνει τη λύση για να δοκιμάσεις τις αφέλειες χωρίς ψαλίδι.

Η Kourtney Kardashian αν και μας έχει συνηθίσει με χωρίστρα στη μέση, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανίζεται με πλαϊνή χωρίστρα και faux bangs.

Οι αφέλειές της είναι στο πλάι και φαίνεται να τις έχει σταθεροποιήσει με λακ και τσιμπιδάκια. Αν ανήκετε στις γυναίκες με μεγάλο μήκος μαλλιών θα χρειαστείτε έξτρα τσιμπιδάκια για να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο στυλ προκειμένου να κρύψετε το μήκος.

Αν δεν είσαι σίγουρη πως ταιριάζουν στο στυλ σου οι πλαϊνές αφέλειες, η τεχνική αυτή δίνει την δυνατότητα να τις αποκτήσεις χωρίς να δεσμευτείς με μόνιμη αλλαγή.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.