Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Ο Πούτιν αναγνώρισε ΕΠΙΣΗΜΑ την ανεξαρτησία του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ με συγκλονιστική ομιλία!!!


Στην ομιλία του για την αναγνώριση των LPR και DPR, ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπενθύμισε την Ιστορία!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, μετά τη συνεδρίαση του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας, ανακοίνωσε τις αποφάσεις του για την ανεξαρτησία των περιοχών που κατέχουν οι Ρωσόφωνοι αυτονομιστές στο     όπως μετέδωσε ζωντανά το defencenet.ru. 

Στην συγκλονιστική ομιλία του ο Β. Πούτιν περιγράφει την Ουκρανία ως «τεχνητό κράτος που δημιουργήθηκε επάνω στους αγώνες και το αίμα του ρωσικού λαού»:

«Η σύγχρονη Ουκρανία δημιουργήθηκε πλήρως από τη Ρωσία.

Ο Λένιν και οι συνεργάτες του δημιούργησαν τη σύγχρονη Ουκρανία διαχωρίζοντας εδάφη από τη Ρωσία.

Ο Λένιν είναι ο συγγραφέας και ο αρχιτέκτονας της Ουκρανίας.

Σήμερα μπορεί δικαίως να ονομαστεί Ουκρανία με το όνομα του “Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν”

Ήταν «τρέλα» που δόθηκε στις εθνικές δημοκρατίες το δικαίωμα να εγκαταλείψουν τη Ρωσική Αυτοκρατορία.

Θέλετε απο-κομμουνισμό;

Θα τα πάμε καλά με αυτό.

Αλλά ας μην σταματήσουμε στα μισά του δρόμου.

Είμαστε έτοιμοι να σας δείξουμε πώς μοιάζει η πραγματική απο-κομμουνοποίηση.

Τα γεγονότα του σοβιετικού παρελθόντος δεν μπορούν να αλλάξουν, αλλά πρέπει να μιλήσουμε για αυτά άμεσα, χωρίς πολιτική ορθότητα.

Γιατί ήταν απαραίτητο να γίνουν τέτοια γενναιόδωρα δώρα, που ακόμη και οι πιο ένθερμοι εθνικιστές δεν μπορούσαν καν να ονειρεύονται;

Γιατί μετά την επανάσταση οι Μπολσεβίκοι ήθελαν να παραμείνουν στην εξουσία με κάθε κόστος.

Ο Χρουστσόφ έδωσε την Κριμαία στην Ουκρανία για κάποιο λόγo.

Οι Μπολσεβίκοι έδωσαν κυριολεκτικά το Ντονμπάς στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία είναι μία από τις χώρες που έλαβαν τη μεγαλύτερη βοήθεια μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, περίπου 150 δισεκατομμύρια δολάρια από το 1991-2010.

Η κατάρρευση της ΕΣΣΔ προκλήθηκε από τα λάθη των Μπολσεβίκων σε διαφορετικά χρόνια, η κατάρρευση της ιστορικής Ρωσίας είναι στη συνείδησή τους.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρώσος πρόεδρος επικοινώνησε με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν και τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς, για την απόφασή του να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Ντονμπάς, δηλαδή των ανατολικών περιοχών της Ουκρανίας, του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ.

Ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε προηγουμένως πως «αν η Ρωσία αντιμετωπίσει τον κίνδυνο ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, η απειλή για τη χώρα μας θα αυξηθεί ουσιαστικά», ενώ πρόσθεσε πως στο Κίεβο δεν σκοπεύει να εκπληρώσουν τις συμφωνίες του Μινσκ.  

Επιπλέον, ανέφερε την πρόθεση της Ρωσίας για ειρηνική επίλυση της διαμάχης στο Ντονμπάς, ωστόσο «οι αρχές του Κιέβου πραγματοποίησαν δύο φορές στρατιωτικές τιμωρητικές επιχειρήσεις σε αυτά τα εδάφη» και «η κατάσταση κλιμακώνεται για τρίτη φορά».

ΞΕΝΗ ΠΗΓΗ 

ΣΧΟΛΙΟ Διαχειριστή : Με την «αναγνώριση ανεξαρτησίας» των δύο ρωσόφωνων περιοχών (Donetsk και Luhansk) που μόλις ανακοίνωσε ο Πούτιν, δίνει μονομερώς στη Ρωσία το «δικαίωμα» όχι να εισβάλει στην Ανατολική Ουκρανία-Κριμαία, όπως ΗΛΠΙΖΑΝ οι γελοίοι χαζοαμερικάνοι, αλλά να εγκαταστήσει «νομίμως» (κατά τους Ρώσους), δυνάμεις και οπλισμό.

Ακριβώς όπως στη ΚΥΠΡΟ Μας, με τους τουρκύπριους και τους τούρκους…

Ανάλογα καθεστώτα, ίδιες «λύσεις»…

Παίζει με τα δικά τους πιόνια…

Όλα συνεχίζουν να δείχνουν πως ο Πούτιν εφαρμόζει βήμα βήμα το σχέδιο του για πλήρη κυριαρχία επί της Ουκρανίας.

Τώρα αλλάζουν όλα ! Ειδικά στην Ευρώπη ! Κρατηθείτε ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ αδελφοί !!!

https://shmantikanea.blogspot.com/2022/02/blog-post_84.html#more

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.