Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23

«Πώς η υγεία σχετίζεται με τον επαγγελματικό χώρο»

«Πώς η υγεία σχετίζεται με τον επαγγελματικό χώρο»

Τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, η πανδημία του COVID-19 εξαπλώνεται με ταχύτατος ρυθμούς. Σαν πολίτες εμείς για να την αντιμετωπίσουμε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Κάθε επαγγελματικός χώρος για να προσελκύσει τους πελάτες χρειάζεται ένα υγιές περιβάλλον. Η καθαριότητα των εσωτερικών εξίσου και των εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων

αποτελεί για την εταιρεία HQP μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. 

Η εταιρεία διαθέτει μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό, έμπειρους εξειδικευμένους συνεργάτες για τον καθαρισμό κτηρίων (εσωτερικού και εξωτερικού χώρου) καθώς και για τη συντήρηση κτηριακών υποδομών.

Όσον αφορά την απολύμανση, χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Στην προληπτική απολύμανση, δηλαδή η απολύμανση χεριών με πλύσιμο, χρήση αντισηπτικού που πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά μέσα στη μέρα, απολύμανση επιφανειών με απολυμαντικά πανάκια και στην απολύμανση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης σε πατώματα και τοίχους, απολύμανση με νεφελοψεκασμό σε όλο τον όγκο ενός χώρου και σε ό,τι βρίσκεται εντός αυτού. Τέλος, η χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης.

Η εταιρεία HQP μετά την εμφάνιση του COVID-19 αναλαμβάνει την απολύμανση για κορωνοϊό στον χώρο σας, καθώς είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.

Με την απολύμανση για COVID-19 επιτυγχάνουμε την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών σε όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το απολυμαντικό υγρό, π.χ. αντικείμενα, εργαλεία, πόρτες, πόμολα, τουαλέτες, κουπαστές κτλ. 

Κλείνοντας, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να αναλάβει υπηρεσίες γενικής συντήρησης για το ακίνητό σας. Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, καθαρισμό κτηρίων, υπηρεσίες απεντόμωσης και μυοκτονίας, συντήρηση κτηριακών υποδομών, κατασκευή σπιτιούσυντήρηση ανελκυστήρων, ποιοτικό έλεγχο πυροσβεστήρων και υπηρεσίες μελέτης και συντήρησης περιβάλλοντα χώρου όπως διαμόρφωση κήπων.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη η HQP και το προσωπικό της είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, καθώς έχουν στόχο την ποιοτική κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της.

https://www.zougla.gr/market-news/article/pos-i-igia-sxetizete-me-ton-epagelmatiko-xoro

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .