Πέμπτη, Φεβρουαρίου 3

Ε.Αντώναρος: «Ο Κ.Μητσοτάκης και η παρεούλα των αχρήστων άριστων του στο Μαξίμου»

Ε.Αντώναρος: «Ο Κ.Μητσοτάκης και η παρεούλα των αχρήστων άριστων του στο Μαξίμου»

Ο Ε.Αντώναρος αναλύει τον λόγο του Κ.Μητσοτάκη

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έκανε εκ νέου επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός αποφεύγει να μιλήσει για τους νεκρούς της πανδημίας. 

Αντίθετα μιλάει για θέματα που δεν αφορούν καθόλου τον μέσο Έλληνα, όπως για funds και δήθεν οικονομικά στοιχεία που -όπως λέει- είναι απόλυτα αναντίστοιχα με την καθημερινότητα του πολίτη.

Σημειώνει μάλιστα πως ο Μητσοτάκης και «η παρεούλα των αχρήστων άριστών του στο Μαξίμου δεν ήθελαν και δεν θέλουν να “ξοδέψουν” λεφτά για την υγεία του μέσου Έλληνα»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

«Τον ακούσατε να μιλήσει για την πανδημία; ΟΧΙ. Αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Λες και το θέμα δεν υπάρχει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λες και οι 100+νεκροί κάθε μέρα δεν τον αφορούν. Τους αγνοεί.

Δεν θέλει να μπει στο κάδρο. Προτιμάει να μιλάει για funds (που δεν ενδιαφέρουν 99% των Ελλήνων και δρουν συχνά ανεξέλεγκτα και ληστρικά) και δήθεν οικονομικά στοιχεία που είναι απόλυτα αναντίστοιχα με την καθημερινότητα τοιυ μέσου πολίτη.

Αλλά η κοινωνία ξέρει ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ για να μειώσει το ασύλληπτο θανατικό. Γιατί ο Μητσοτάκης κι η παρεούλα των αχρήστων άριστων του στο Μαξίμου δεν ήθελαν και δεν θέλουν να “ξοδέψουν” λεφτά για την υγεία του μέσου Έλληνα.

Αυτή είναι η απλή αλήθεια».

 

Evangelos Antonaros
τη Δευτέρα

Τον ακούσατε να μιλήσει για την πανδημία;ΟΧΙ.Αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Λες και το θέμα δεν υπάρχει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Λες και οι 100+νεκροί κάθε μέρα δεν τον αφορούν. Τους αγνοεί.
Δεν θέλει να μπει στο κάδρο. Προτιμάει να μιλάει για funds (που δεν ενδιαφέρουν 99% των Ελλήνων και δρουν συχνά ανεξέλεγκτα και ληστρικα) και δήθεν οικονομικά στοιχεία που είναι απόλυτα αναντίστοιχα με την καθημερινότητα τοιυ μέσου πολίτη.
Αλλά η κοινωνία ξέρει ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ για να μειώσει το ασύλληπτο θανατικό. Γιατί ο Μητσοτάκης κι η παρεούλα των αχρήστων άριστων του στο Μαξίμου δεν ήθελεαν και δεν θέλουν να "ξοδέψουν" λεφτά για την υγεία του μέσου Έλληνα.
Αυτή είναι η απλή αλήθεια.

 

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1054280_eantonaros-o-kmitsotakis-ki-i-pareoyla-ton-ahriston-ariston

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .