Τρίτη, Φεβρουαρίου 1

Eurovision 2022: «Κλώνος» της Ελένης Φουρέιρα η εκπρόσωπος της Ισπανίας

Eurovision 2022: «Κλώνος» της Ελένης Φουρέιρα η εκπρόσωπος της Ισπανίας

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, έχει ξεκινήσει και το ισπανικό κοινό ψήφισε κι αποφάσισε ποια θα είναι η συμμετοχή της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου για τη φετινή Eurovision.

Ο λόγος για Chanel Terrero, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ισπανία με το dance hit «SloMo», το οποίο έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των eurofans. Έντονα χορευτικά, ρυθμός που σου μένει και εκρηκτική σκηνική παρουσία θα φέρουν ένα πακέτο στη σκηνή της Eurovision 2022.

 govastileto.gr

Ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άκουσαν και είδαν το performance της 30χρονης Ισπανίδας και τη σύγκριναν με τη δική μας Ελένη Φουρέιρα που με το «Fuego» κατάφερε το 2018 το ακατόρθωτο και έφερε την Κύπρο στη 2η θέση του διαγωνισμού. 

Η sexy τους εμφάνιση, το δύσκολο dance sequence αλλά και το είδος του τραγουδιού είναι μερικοί από τους λόγους που η Chanel παρομοιάζεται με την Ελένη Φουρέιρα και ήδη έχουν αρχίσει τα crash tests στα social media.

 

https://www.govastileto.gr/lifestyle/eurovision-2022-ekprosopos-ispanias-klonos--elenis-foureira/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .