Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23

Βραβεία Goya: Cate Blanchett και Penelope Cruz έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Βραβεία Goya: Cate Blanchett και Penelope Cruz έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Βαλένθια της Ισπανίας η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Goya.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα «Όσκαρ» της Ισπανίας συγκέντρωσαν στο κόκκινο χαλί τους τα μεγάλα ονόματα, όπως η Penelope Cruz  και ο Javier Bardem, ενώ με το διεθνές βραβείο Goya τιμήθηκε η αυστραλή ηθοποιός Cate Blanchett.

Η Cate Blanchett, η οποία παρέλαβε το βραβείο της από τη βραβευμένη με Όσκαρ συνάδελφό της Penelope Cruz και τον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Pedro Almodóvar, εμφανίστηκε με ένα Giorgio Armani Privé μάξι φόρεμα από μετάξι κεντημένο με 3.000 κρυστάλλους.

Από την άλλη, η Penelope Cruz ως ambassador του οίκου Chanel επέλεξε ένα φόρεμα με όγκο στη φούστα σε λιλά απόχρωση και διακοσμημένο με φλοράλ λεπτομέρειες από τη συλλογή Haute Couture του οίκου για την Άνοιξη 2021.  

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .