Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18

Linda Evangelista για την παραμόρφωση που υπέστη μετά από επέμβαση: «Έχω σταματήσει να κοιτάω τον καθρέφτη»

Linda Evangelista για την παραμόρφωση που υπέστη μετά από επέμβαση: «Έχω σταματήσει να κοιτάω τον καθρέφτη»

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποκάλυψη ότι παραμορφώθηκε το πρόσωπο και το σώμα της, ύστερα από πλαστικές επεμβάσεις, παραχώρησε η Linda Evangelista στο περιοδικό People.

Συγκεκριμένα η Linda Evangelista είχε δηλώσει πως ύστερα από συνεδρίες θεραπείας CoolSculpting για κατάψυξη λίπους παραμορφώθηκαν το σώμα και το πρόσωπό της, με αποτέλεσμα από το 2015 να μην μπορεί να εργάζεται ως μοντέλο, γεγονός που την οδήγησε να μηνύσει την εταιρεία Zeltiq

Aesthetics Inc.

Με τη ζωή της να έχει λάβει άλλη τροπή και την ψυχική της υγεία μέρα με τη μέρα να χειροτερεύει, η Linda Evangelista πήρε την απόφαση να σπάσει τη σιωπή της και να σταματήσει να κρύβεται.

«Λάτρευα να είμαι στην πασαρέλα. Τώρα τρέμω στην ιδέα να συναντήσω κάποιον που γνωρίζω. Δεν μπορώ πλέον να ζω έτσι, στα κρυφά και νιώθοντας ντροπή. Απλά δεν μπορούσα να ζω με αυτό τον πόνο πια. Είμαι διατεθειμένη επιτέλους να μιλήσω», είπε αρχικά η Linda Evangelista.

Όπως είπε χαρακτηριστικά λέει, επέλεξε να υποβληθεί στις συνεδρίες που υπόσχονταν θεαματικά αποτελέσματα και αντί να βλέπει αλλαγή στη σιλουέτα της, ξεκίνησε να παρατηρεί εξογκώματα στο πηγούνι της, στους μηρούς της και στην περιοχή του μπούστου. Αντί, λοιπόν, οι περιοχές αυτές να συρρικνωθούν, ξαφνικά άρχισαν να μεγαλώνουν και να σκληραίνουν, σε σημείο που στο τέλος είχαν μουδιάσει.

«Προσπάθησα να το επιδιορθώσω μόνη μου, σκεπτόμενη πως έκανα κάτι λάθος. Έφτασα στο σημείο να μην τρώω τίποτα. Ένιωθα πως έχανα το μυαλό μου», εξομολογήθηκε. Στη συνέχεια, αφού απευθύνθηκε σε ειδικό, διαγνώσθηκε με μία σπάνια πάθηση (Paradoxical adipose hyperplasia - παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού) που προκλήθηκε από τις μη επεμβατικές συνεδρίες ως παρενέργεια, την οποία είχε εμφανίσει το 1% των ασθενών της CoolSculpting.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία της πρότεινε να αναλάβει την επιδιόρθωση του προβλήματος, αρκεί να υπέγραφε μία σύμβαση εμπιστευτικότητας, το οποίο και δεν έκανε. Μέχρι το 2017 υποβλήθηκε με δικά της έξοδα σε 2 λιποαναρροφήσεις, περνώντας μία πολύ δύσκολη περίοδο ανάρρωσης, για να διαπιστώσει πως τελικά η επέμβαση δε λειτούργησε.

«Δε νομίζω πως οι σχεδιαστές θα θέλουν να με ντύσουν με αυτό», δήλωσε απογοητευμένο το μοντέλο για τη σιλουέτα της, προσθέτοντας πως πλέον δεν κοιτάει στον καθρέφτη γιατί δεν αναγνωρίζει το είδωλό της.
Και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, θέλει να ελπίζει πως η ιστορία της θα βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που ενδέχεται να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη. «Δεν πρόκειται να κρύβομαι πια», είπε χαρακτηριστικά η Linda Evangelista.  

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.