Τρίτη, Μαρτίου 29

Όσκαρ 2022: Αυτές οι κυρίες ήταν οι πιο καλοντυμένες - Τι φόρεσε η νικήτρια της βραδιάς

Jessica

Δείτε ποιες σταρ ξεχώρισαν για τις ενδυματολογικές τους επιλογές

Οι καλύτερες και οι καλύτεροι του Χόλιγουντ έφτασαν με στιλ στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ το απόγευμα της Κυριακής, καθώς περπάτησαν και έκαναν τα φλας των φωτογράφων να ανάψουν στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες.

Η Nicole Kidman, η Zoe Kravitz και η Jessica Chastain επέλεξαν ανοιξιάτικες παστέλ δημιουργίες- ιδανικές για την εποχή - ενώ η Zendaya με νεανικό λουκ έλαμπε κυριολεκτικά με μια ασημί φούστα και ένα σατέν crop top του οίκου Valentino.

Τα Όσκαρ αρχικά ήταν να πραγματοποιούνταν τον Φεβρουάριο του 2022, αλλά πραγματοποιήθηκαν ένα μήνα λόγω του Super Bowl και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι σταρ έμοιαζαν σαν να ήθελαν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και ντύθηκαν όσο πιο λαμπερά μπορούσαν καθώς πέρυσι η τελετή είχε ακυρωθεί εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

25494910_2
Nicole Kidman

Για το κόκκινο χαλί, η 54χρονη Nicole Kidman εντυπωσίασε με μια γαλάζια τουαλέτα Armani Prive, με ογκώδη πέπλα στη μέση και εφαρμοστή φούστα. Το επάνω μέρος ήταν στράπλες και αναδείκνυε το λεπτεπίλεπτο μπούστο της.
25495109

Joe Kravitz

Η Zoe Kravitz επέλεξε ένα ροζ φόρεμα του Saint Laurent με στράπλες και λεπτομέρεια φιόγκου.

Η ηθοποιός του Batman - που έπαιξε την Catwoman δίπλα στον Robert Pattinson, συνδύασε την κομψή τουαλέτα με ένα διαμαντένιο τσόκερ. Η όλη εμφάνιση ήταν εμπνευσμένη από την Audrey Hepburn.

Jessica Chastain
Jessica_Chastain12


Η μεγάλη νικήτρια της χθεσινής βραδιάς η Jessica Chastain τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με ένα εντυπωσιακό ροζ χρυσό φόρεμα που κατέληγε σε ombre λεβάντα. Η τουαλέτα ήταν φτιαγμ΄νη από παγιέτες και τόνιζε τη μέση της. Η 45χρονη σταρ έκανε ακόμα πιο λαμπερό το όλο της λουκ με διαμαντένια σκουλαρίκια, βραχιόλι και δαχτυλίδια.

Zendaya
Zendaya

Η Zendaya επέλεξε δημιουργία του οίκου Valentino Haute Couture, η οποία αποτελούνταν από μια ασημί μακριά φούστα με παγιέτες και ένα λευκό σατέν τοπ που άφηνε ακάλυπτο το στομάχι της Η 25χρονη ηθοποιός της Euphoria εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της ενώ ιδιαίτερη πινελιά ήταν οι στρώσεις από βραχιόλια με διαμάντια που έβαλε και στα δύο της χέρια.


25491282-1
25495022-1

Για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί ξεχώρισαν επίσης οι Lily James με ροζ δημιουργία Versace, η Mila Kunis με αρχαιοελληνικό στιλ επίσης σε ροζ απόχρωση. Η Lupita Nyong'o, Regina Hall, Emilia Jones και η Becky G δεν πέρασαν απαρατήρητες από το κόκκινο χαλί.

25495059

Για την ενδυματολογική της εμφάνιση ξεχώρισε και η Πενέλοπε Κρουζ η οποία ντύθηκε στα μαύρα.


Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .