Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την περιπέτεια της μητέρας του με τον κορωνοϊό: «Περιμέναμε ότι θα τη χάσουμε…»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την περιπέτεια της μητέρας του με τον κορωνοϊό: «Περιμέναμε ότι θα τη χάσουμε…»

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Happy Day», προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε o Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α τετ» στην Κύπρο.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα του διασωληνώθηκε για 16 μέρες και έζησε από θαύμα.

«Παρόλο που κόλλησα δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από τον κορονοϊό. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό και ο γαμπρός μου. Εμείς τη γλιτώσαμε. Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες.

Ουσιαστικά περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή ότι θα τη χάσουμε και έγινε ένα θαύμα και αντέδρασε ο οργανισμός της. Λέω θαύμα γιατί σε παρόμοια κατάσταση φεύγανε άνθρωποι 30 και 35 χρονών. Έγινε αυτό το θαύμα και συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου ήρθα το ασθενοφόρο και πήρε και την αδερφή μου οπότε ζούσαμε έναν πανικό για το που θα οδηγήσει αυτή η ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.