Πέμπτη, Μαρτίου 3

Δ.Γιαννακόπουλος: «Στέλνω ένα μεγάλο συγγνώμη στον Β.Πούτιν για αυτά που έκανε η Ελλάδα στη Ρωσία τα τελευταία 24ωρα»

Δ.Γιαννακόπουλος: «Στέλνω ένα μεγάλο συγγνώμη στον Β.Πούτιν για αυτά που έκανε η Ελλάδα στη Ρωσία τα τελευταία 24ωρα»

Απολογείται για τις πράξεις του Κ.Μητσοτάκη - «Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προκάλεσε τον πόλεμο»

Σε μια καθαρά γεωπολιτική του παρέμβαση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και «ψυχή» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (αν και πλέον εκφράζει την μεγάλη πλειοψηφία όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα οπαδικής ταυτότητας) ζητεί «μια τεράστια συγγνώμη από τον

Β.Πούτιν γι'αυτά που έχουμε κάνει ως χώρα τα τελευταία 24ωρα και θα του έλεγα ότι όταν τελειώσει με όλους αυτούς τους νεοταξίτες να μας δώσει τη δυνατότητα να βγούμε μαζί με τη Σερβία από το ΝΑΤΟ».

Αναφέρεται βέβαια στην αποστολή όπλων και πυρομαχικών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο ουκρανικό καθεστώς (ρουκέτες των 122 χλστ. για τα ρουκετοβόλα, αντιαρματικών RPG-18 και ΑΚ-47 Καλάσνικοφ), τα οποία όλα βγήκαν από τις αποθήκες του Ελληνικού Στρατού και ειδικά σε ότι αφορά τις ρουκέτες από τις αποθήκες όπλων των νησιών).

Απευθύνει έκκληση στον Β.Πούτιν γιατί όπως αναφέρει, «ξέρει ότι ο πόλεμος αυτός αφορά άλλα πράγματα για όσους ξέρουν και ενημερώνονται».

«Θα του έλεγα μάλιστα ότι μόλις τελειώσει με όλους αυτούς τους νεοταξίτες, να μας δώσει την ευκαιρία μαζί με την Σερβία να βγούμε από το ΝΑΤΟ».

Αναφερόμενος στους ξένους ηγέτες Τριντό, Μακρόν κ.λ.π. λέει πως «δεν ασχολείται με αυτούς γιατί παίρνουν εντολές και τους έχουν κρατημένους από τα @ρχίδι@ και κάνουν ότι τους λένε».

«Το ζήτημα είναι ποιοι κρύβονται από πίσω τους, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, αυτούς πολεμάει ο Πούτιν».

Αναφέρει ότι «κάθε ζωή είναι πολύτιμη είτε είναι Μουσουλμάνου, είτε Ουκρανού, είτε Εβραίου, είτε οποιουδήποτε είναι το ίδιο πολύτιμη αλλά ο Β.Πούτιν πολεμάει για την ελευθερία.

Ο λόγος που δεν τα βάζω με τον εκάστοτε πρωθυπουργό, είτε αυτός λέγεται Τριντό, είτε Μακρόν, είτε Ζελένσκι είναι γιατί όλοι αυτοί είναι πιόνια του συστήματος, εντολές ακολουθούν, μην πω κιόλας ότι τους έχουν κρατημένους από τα @ρχίδι@ και κάνουν ότι τους λένε.

Το θέμα είναι ποιοι είναι από πίσω τους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ... Αυτούς πολεμάει ο Πούτιν, αυτούς προσπαθεί να ρίξει και να μας σώσει εμάς και όλη την ανθρωπότητα.

Προφανώς και δεν πρέπει να πεθαίνει κόσμος, ούτε Ουκρανός, ούτε Ρώσος, ούτε Έλληνας, ούτε Τούρκος... όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία 

Μάθετε, διαβάστε γιατί γίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, πριν βγαίνουμε όλοι με τις κιτρινομπλέ και τις κιτρινογαλάζιες σημαίες (σ.σ.: αναφέρεται στις γραφικότητες μερικών, λίγων, που εμφανίζονται σε «εκδηλώσεις συμπαράστασης των Ουκρανών» με την... ουκρανική σημαία).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι όσον αφορά το τι θα έκανα, θα έστελνα μια τεράστια συγγνώμη στον Πούτιν γι'αυτά που έχουμε κάνει ως χώρα τα τελευταία 24ωρα και θα του έλεγα ότι όταν τελειώσει με όλους αυτούς τους νεοταξίτες να μας δώσει τη δυνατότητα να βγούμε μαζί με τη Σερβία από το ΝΑΤΟ».

 

 https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/1062429_dgiannakopoylos-stelno-ena-megalo-syggnomi-ston-vpoytin-gia

2 σχόλια:

  1. Εγκρινω και επαυξανω!Μπραβο!!!!!! υποκλινομαι,τιμας τα παντελονια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζισουειναιοιελληνεςμηνπτοεισαιμηνακουςαυταπουλενενομιζουνοτιτρωνεκουτοχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .