Τετάρτη, Μαρτίου 2

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!! Στέλνεις όπλα και μπαίνεις σε εμπόλεμη κατάσταση για να πάρεις λεφτά; Ανακοινώθηκαν 3, 6 δις για την Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης

stelneis-opla-pairneis-lefta-anakoinothikan-3-6-dis

Πιθανόν να ΄ναι σύμπτωση αλλά η είδηση έρχεται λίγες ώρες μετά από την απόφαση αποστολής όπλων στην Ουκρανία από την Ελλάδα κι ενώ άνοιξε θέμα για αποστολή ακόμη και ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών!

Με μήνυμά της στα ελληνικά, μέσω twitter, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να λάβει την πρώτη της πληρωμή από το Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 3,6 δισ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Επιτροπής στο μήνυμά της αναφέρει τα εξής:

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να λάβει την πρώτη της πληρωμή στο πλαίσιο του NextGenerationEU. Μόλις τα κράτη-μέλη της ΕΕ το εγκρίνουν, η Ελλάδα θα λάβει αυτή την πρώτη πληρωμή των 3,6 δισ. ευρώ».

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%ce%95%ce%9d-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99-%ce%a4%ce%a5%ce%a7%ce%91%ce%99%ce%9f-%ce%a3%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.