Τετάρτη, Μαρτίου 2

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!! Στέλνεις όπλα και μπαίνεις σε εμπόλεμη κατάσταση για να πάρεις λεφτά; Ανακοινώθηκαν 3, 6 δις για την Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης

stelneis-opla-pairneis-lefta-anakoinothikan-3-6-dis

Πιθανόν να ΄ναι σύμπτωση αλλά η είδηση έρχεται λίγες ώρες μετά από την απόφαση αποστολής όπλων στην Ουκρανία από την Ελλάδα κι ενώ άνοιξε θέμα για αποστολή ακόμη και ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών!

Με μήνυμά της στα ελληνικά, μέσω twitter, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να λάβει την πρώτη της πληρωμή από το Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 3,6 δισ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Επιτροπής στο μήνυμά της αναφέρει τα εξής:

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να λάβει την πρώτη της πληρωμή στο πλαίσιο του NextGenerationEU. Μόλις τα κράτη-μέλη της ΕΕ το εγκρίνουν, η Ελλάδα θα λάβει αυτή την πρώτη πληρωμή των 3,6 δισ. ευρώ».

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%ce%95%ce%9d-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99-%ce%a4%ce%a5%ce%a7%ce%91%ce%99%ce%9f-%ce%a3%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .