Πέμπτη, Μαρτίου 3

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 41χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της -Νέα στοιχεία για τον δράστη

ΛΚ

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 41χρονη Βίκυ που βρήκε το βράδυ της Τετάρτης δέχθηκε πυροβολισμό από τον πρώην σύντροφό της, στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και αργά το βράδυ, άφησε την τελευταία της πνοή.

Λίγο πριν από τις 8:00 το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην σύντροφός της μπούκαρε στο κατάστημα ιδιοκτησίας της 41χρονης επί της οδού Παπάφη, την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Μάλιστα, όλη η φρίκη εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης της γυναίκας που επίσης τραυματίστηκε από τα πυρά του δράστη.

Ευτυχώς, η 20χρονη που επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Σύμφωνα με το grtimes, αυτή είναι η 41χρονη που δέχθηκε τον πυροβολισμό από τον πρώην σύντροφό της:

Πληροφορίες αναφέρουν πως πίσω από την πράξη του δράστη (και αυτόχειρα) βρίσκονται λόγοι ερωτικής αντιζηλίας, καθώς φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα και πρόσφατα εκείνη ζήτησε να χωρίσουν.

Η ανάρτηση του 42χρονου λίγο πριν πυροβολήσει την πρώην σύντροφό του

Ο 42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αθλητής του MMA (μεικτές πολεμικές τέχνες) και γνωστός στον χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με το thesstoday, λίγο πριν πυροβολήσει την 41χρονη, είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook.

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», είχε γράψει ο 42χρονος στα social media.

ΛΚΞΗ

.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .