Πέμπτη, Μαρτίου 3

Έφτασε στο δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης

Από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση» και «αδίστακτους και ανήθικους μάρτυρες»

Έφτασε στο δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης
Φωτογραφίες
Γιάννης Κέμμος

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφτασε πριν λίγο ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς σε βάρος ανήλικων και ενήλικων ανδρών.

Στο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να ανέβει ένας 26χρονος Αιγυπτιακής καταγωγής ο οποίος ταξίδεψε από την Σουηδία για να στηρίξει τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του Δημήτρη

Λιγνάδη τον οποίο κατηγορεί ότι τον βίασε το 2010 στο διαμέρισμα του στο Μεταξουργείο. Πρόκειται για έναν νεαρό που στρέφεται σε βάρος του σκηνοθέτη τον οποίο κατηγορεί ότι τον βίασε ενώ ήταν 17 ετών στο Μεταξουργείo, αλλά και έναν δεύτερο που αναφέρεται σε βιασμό του στην ίδια ηλικία στην Επίδαυρο. Ένας ακόμη νεαρός άνδρας αναμένεται να καταθέσει ότι ο σκηνοθέτης τον κακοποίησε σεξουαλικά αφού προηγουμένως τον νάρκωσε.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, από την πρώτη στιγμή, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση» και «αδίστακτους και ανήθικους μάρτυρες».

Δείτε το βίντεο:

https://www.newsbeast.gr/society/arthro/8369395/eftase-sto-dikastirio-o-dimitris-lignadis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .