Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

BAFTA 2022: Οι εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί

BAFTA 2022: Οι εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής τα βραβεία BAFTA 2022, της βρετανικής ακαδημίας κινηματογράφου. 

Όπως ήταν αναμενόμενο στο κόκκινο χαλί συγκεντρώθηκαν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, πολλοί από τους οποίους εξάλλου προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Τα βραβεία BAFTA 2022 διεξήχθησαν φέτος κανονικά με τη συμμετοχή δηλαδή κοινού μετά την περσινή εκδήλωση που ήταν μοιρασμένη λόγω covid σε physical και digital. 

Στο κόκκινο χαλί του Royal Albert Hall που φιλοξένησε την τελετή περπάτησε ένα πλήθος από αστέρες του σινεμά, της παλαιότερης και της νεότερης γενιάς, αλλά και προσωπικότητες της Μεγάλης Βρετανίας, από τον χώρο του modeling και του θεάτρου. 

Όσο για το dress code, η διοργάνωση των BAFTA είχε ενημερώσει τους καλεσμένους να αποφύγουν τις υπερβολές στις ενδυματολογικές επιλογές τους λόγω της επικαιρότητας του πολέμου στην Ουκρανία. 

Δεν είναι επομένως τυχαίο που πολλές καλεσμένες εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας δημιουργίες σε μαύρο χρώμα, ενώ δεν απουσίαζαν και πιο λαμπερές ενδυματολογικές επιλογές που όμως δεν ξέφυγαν από το μέτρο.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.