Τετάρτη, Μαρτίου 16

Critics Choice Awards 2022: Οι statement εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Critics Choice Awards 2022: Οι statement εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Με πολύ λάμψη και τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood πραγματοποιήθηκαν τα Critics Choice Awards για το 2022. Οι καλεσμένοι περπάτησαν στο Fairmont Century Plaza του Λος Άντζελες και έφεραν στο προσκήνιο τα πιο τολμηρά κομμάτια της πασαρέλας.

Στα highlights, η star του Squid Game Hoyeon Jung επέλεξε μια μπαρόκ εμφάνιση Louis Vuitton, που σχεδίασε ο Nicolas Ghesquière και έκανε το statement της βραδιάς. 

Η Selena Gomez φόρεσε μια custom δημιουργία από τον ίδιο οίκο. Ωστόσο, το κόκκινο μεταξωτό της φόρεμα, με ενσωματωμένη κάπα, θύμισε old Hollywood. 

Και η Elle Fanning με το αστραφτερό της φόρεμα Oscar de la Renta σε στιλ της δεκαετίας του ’50, έφερε τον αέρα της αίγλης των στάρλετ του παρελθόντος.

Όσον αφορά τα βραβεία, ο Will Smith πήρε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία King Richard (έχοντας ήδη αποσπάσει και το SAG Award αλλά και Bafta), η Jessica Chastain κέρδισε το αντίστοιχο Α’ Γυναικείου Ρόλου για το The Eyes of Tammy Faye.

Τα βραβεία Β’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου πήγαν στους Troy Kotsur και Ariana DeBose, οι οποίοι απέσπασαν και από ένα βραβείο Bafta. Καλύτερη Ταινία για τα φετινά Critics Choice Awards ήταν το The Power of the Dog, αλλά και η σκηνοθέτης του, Jane Campion. Στους νικητές της βραδιάς και το Belfast με το βραβείο ομαδικής ερμηνείας. Στα τηλεοπτικά βραβεία, νικητές ήταν οι σειρές: Succession, Mare of Easttown και Ted Lasso.

https://www.govastileto.gr/lifestyle/critics-choice-awards-2022-i-statement-emfanisis-sto-kokino-xali/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .