Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Μάκης Τσέλιος: Η εξομολόγηση για τη νευρική ανορεξία και η σχέση με τον Billy Bo

Μάκης Τσέλιος: Η εξομολόγηση για τη νευρική ανορεξία και η σχέση με τον Billy Bo

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε ο  Μάκης Τσέλιος, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τον Billy Bo, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που έπαθε νευρική ανορεξία.

«Όταν έχει πρόβλημα με έναν άνθρωπό σου, έχεις τον αγώνα να τον βοηθήσεις και ξεχνάς όλα τα άλλα. Το 1986 με έπιασε νευρική ανορεξία νευρόζα και έχασα 19 κιλά και δεν είχε περάσει εντελώς. Όταν προέκυψε το θέμα του Βασίλη, Αύγουστο μήνα, ξέχασα την ανορεξία νευρόζα, όχι πως έτρωγα πολύ αλλά το θέμα το δικό μου έφυγε. Μετά ασχολήθηκα πολύ έντονα, προσπάθησα να βρω μια λύση, είχα όλα τα μπερδέματα με την οικογένεια που με σκότωσαν εκείνη την περίοδο και μετά από 6 χρόνια βρήκαμε τη λύση», είπε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Στην αρχή είχα μεγάλη πίκρα. Τότε τους κάλεσα να έρθουν κοντά μου, να δουλέψουμε μαζί, να κρατήσουμε το Billy Bo σαν όνομα και αυτές δεν θέλανε γιατί πίστευαν ότι εγώ θέλω να κερδίσω από αυτό, σαν να ήταν το αδερφού τους όνομα. Ήταν πολύ άσχημη ιστορία αυτή. Μετά πήρα φόρα με το όνομά μου πια και ξεκίνησα να κάνω καινούρια καριέρα με το όνομά μου».

 Μετά τον Βασίλη, υπήρξαν δύο τρεις έρωτες στη ζωή μου. Ο έρωτας και η συντροφικότητα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση αλλά εγώ τώρα είμαι μόνος μου αρκετά χρόνια. Δεν το προτιμώ αλλά είναι και δύσκολο. Μου λείπει και ο έρωτας και όποιος δεν το φροντίζει κάνει, λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τσέλιος.

Μετά πήρα φόρα με το όνομά μου πια και ξεκίνησα να κάνω καινούρια καριέρα με το όνομά μου».

 


Πηγή: govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.