Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με τον Νίκο Βέρτη και προκάλεσε χαμό στο Twitter

Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με τον Νίκο Βέρτη και προκάλεσε χαμό στο Twitter

Τα απολαυστικά σχόλια των χρηστών του Twitter προκάλεσε η βρετανίδα Υπουργος Εξωτερικών, Liz Truss, η οποία συνάντησε τον Έλληνα ομόλογό της, Νίκο Δένδια, τον οποίο ωστόσο «μπέρδεψε» με τον…Νίκο Βέρτη!

Συγκεκριμένα η Liz Truss έκανε ένα αρχικό tweet για την Ουκρανία και τα συλλυπητήρια για τους νεκρούς Έλληνες ομογενείς στον πόλεμο.

Στο εν λόγω tweet, τάγκαρε αντί για τον Νίκο Δένδια, τον Νίκο Βέρτη!

«Βρετανία και Ελλάδα ενωμένες καταδικάζουν τη βάρβαρη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και απομονώνουν τη Ρωσία στη διεθνή σκηνή. Εξέφρασα στον Νίκο Βέρτη τα τα συλληπητήριά μου για τον θάνατο των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία και συμφωνήσαμε να συσπειρώσουμε τους εταίρους μας για να λογοδοτήσει η Ρωσία», έγραψε στο tweet η Liz Truss.

Το λάθος της αυτό δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο οι χρήστες του Twitter, που για ακόμη μια φορά παρέδωσαν ρεσιτάλ γέλιου.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.