Τετάρτη, Μαρτίου 9

Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με τον Νίκο Βέρτη και προκάλεσε χαμό στο Twitter

Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με τον Νίκο Βέρτη και προκάλεσε χαμό στο Twitter

Τα απολαυστικά σχόλια των χρηστών του Twitter προκάλεσε η βρετανίδα Υπουργος Εξωτερικών, Liz Truss, η οποία συνάντησε τον Έλληνα ομόλογό της, Νίκο Δένδια, τον οποίο ωστόσο «μπέρδεψε» με τον…Νίκο Βέρτη!

Συγκεκριμένα η Liz Truss έκανε ένα αρχικό tweet για την Ουκρανία και τα συλλυπητήρια για τους νεκρούς Έλληνες ομογενείς στον πόλεμο.

Στο εν λόγω tweet, τάγκαρε αντί για τον Νίκο Δένδια, τον Νίκο Βέρτη!

«Βρετανία και Ελλάδα ενωμένες καταδικάζουν τη βάρβαρη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και απομονώνουν τη Ρωσία στη διεθνή σκηνή. Εξέφρασα στον Νίκο Βέρτη τα τα συλληπητήριά μου για τον θάνατο των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία και συμφωνήσαμε να συσπειρώσουμε τους εταίρους μας για να λογοδοτήσει η Ρωσία», έγραψε στο tweet η Liz Truss.

Το λάθος της αυτό δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο οι χρήστες του Twitter, που για ακόμη μια φορά παρέδωσαν ρεσιτάλ γέλιου.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .