Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! Το ανύπαρκτο στρινγκ της Ειρήνης Στεργιανού

eirini-stergianou-768x431

Το μοντέλο από τη Λέσβο που έγινε γνωστό από το GNTM ξεσηκώνει σε κάθε εμφάνισή της τον ανδρικό πληθυσμό. Ίσως κάποιοι να την γνωρίζαμε ως Μις Θράκη 2014, όμως οι περισσότεροι την μάθαμε από τις 15 σαμπάνιες που την έλουσαν παλαιότερα στη Μύκονο. Η Ειρήνη Στεριανού κέρδισε με το σπαθί της τον τίτλο Σταρ Πελοπόννησος 2015.

Μοντέλο, φοιτήτρια, και εντυπωσιακή Ολυμπιακός, αφού σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Υποστηρίζεις κάποια συγκεκριμένη αθλητική ομάδα; Είμαι με την ΑΕΛ Καλλονής λόγω καταγωγής από το νησί της Λέσβου αλλά υποστηρίζω και τον Ολυμπιακό!».

Αυτό το κορίτσι έχει ένα απίστευτα σαγnνευτικό σώμα και μία αστείρευτη ομορφιά που σε μαγνητίζει! Σε ηλικία 18 ετών έλαβε την απόφαση να αφήσει το υπέροχο νησί της, ώστε να μετακομίσει στην Πελοπόννησο προς χάρη των σπουδών της, μιας και πέρασε στη σχολή Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Σε πολύ σύντομο χρονικά διάστημα όμως, ανακάλυψε πως μέσα της είχε το μικρόβιο του modeling, αφού φίλοι και συγγενείς προσπαθούσαν να την πείσουν πως οι αναλογίες του θελκτικότατου σώματος της δε πρέπει να πάνε χαμένες. Συμφωνείτε;

ΔΦ.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.