Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Νίκος Παππάς: Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του Βασιλική

Νίκος Παππάς: Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του Βασιλική
Ο πρώην υπουργός εγκαταλείπει για δεύτερη φορά την εργένικη ζωή

Για δεύτερη φορά εγκατέλειψε την εργένικη ζωή ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς καθώς επισημοποίησε τη σχέση του με την όμορφη Βασιλική Σελήνη, στέλεχος στην τηλεόραση του Open, υπογράφοντας σχετικό σύμφωνο συμβίωσης.

Οι δυο τους ήταν σε σχέση εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια και αποφάσισαν τώρα να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες στο γραφείο του συμβολαιογράφου παρέστησαν προ ημερών μονάχα οι δυο τους, χωρίς την παρουσία φίλων, τους οποίους συνάντησαν το ίδιο βράδυ σε δείπνο που τους έκαναν.

 

Παρούσες ήταν και οι δύο κόρες του βουλευτή από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Παντοπούλου (με την οποία έχει πάρει διαζύγιο από το 2018). Ακολούθως το ζευγάρι έκανε ένα σύντομο ταξίδι στη Βαρκελώνη, δήκιν… μήνα του μέλιτος.

(Πηγή φωτογραφιών: Facebook/Vassiliki Selini)

NewsbeastNewsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.