Τετάρτη, Μαρτίου 9

Βαρύ πένθος για τον Τάκη Ζαχαράτο: Πέθανε ο πατέρας του από κορωνοϊό

ζαχαρατος

Ο Δημήτρης Ζαχαράτος πέθανε σε ηλικία 89 ετών στο ΠΝΠ στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Τάκη Ζαχαράτου, αφού το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του χτυπημένος από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportin, ο Δημήτρης Ζαχαράτος πέθανε σε ηλικία 89 ετών στο ΠΝΠ στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν. Νόσησε στο ίδρυμα της "Αγίας Σκέπης" όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε.

Υπήρξε πρωταθλητής στίβου με την Παναχαϊκή και ακολούθως ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιάδας, στο τμήμα στίβου της οποίας πρόσφερε πάμπολα.

Με την αγαπημένη του σύζυγο Χαρίκλεια (Χαρούλα), που "έφυγε" πριν μερικά χρόνια, απέκτησαν δύο γιους, τον Τάκη, τον Σωτήρη Ζαχαράτο (πρωταθλητής πυγμαχίας) και την Ιωάννα. Ζούσε για χρόνια στο Θεριανό.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 11 π.μ. από τον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

Την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Τάκη Ζαχαράτου εκφράζουν οι συνεργάτες του μέσω του επισημου λογιαριασμού του στο Facebook.

τακης_ζαχαρατος


Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .