Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Παύλος Χαϊκάλης για τον θάνατο του αδερφού του: «Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα»

Παύλος Χαϊκάλης για τον θάνατο του αδερφού του: «Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε  ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αντικατάστασή του στην παράσταση «Καρδίτσα Forever» από τον Σωτήρη Καλυβάτση αλλά και στον θάνατο του αδερφού του, Θανάση Χαϊκάλη.

«Ο κ. Μαρκίδης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Εγώ τον καταλαβαίνω προφανώς του ζητήσαν κάποια κανάλια να μην βάλουν τον Παύλο Χαικάλη, ο άνθρωπος επαγγελματίας είναι και δεν

κατηγορείται κανένας. Ούτε ο φίλος μου ο Καλυβάτσης που πήγε να κάνει την αντικατάσταση, καλά έκανε. Δεν μπορεί να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Όλα αυτά είναι στη συνείδηση του καθενός, το τι κάνει, πως λειτουργεί και δεν μιλάω από την πλευρά του παραγωγού, μιλάω από την πλευρά των συναδέλφων μου και από τα κανάλια και από όποιον λέει οτιδήποτε.

Εδώ ξεκινάει κάτι όμως, ότι δεν γίνεται να είναι κάτι σοβαρό και να γίνονται τέτοια πράγματα. Δεν μπορεί κάποιος να μην με θέλει και ξαφνικά να με παίρνει για συνέντευξη, δεν μπορεί τη μία μέρα να είμαι στην πρώτη σελίδα, ενώ έχω πει ότι αποσύρομαι και να είμαι πάλι εκεί», εξήγησε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Όσον αφορά τον θάνατό του αδερφού του, ο Παύλος Χαϊκάλης, δήλωσε:

«Λουστήκαμε όλοι τον θάνατο του αδερφού μου και ο θίασος, γιατί και οι συνοδοιπόροι μου σε αυτή τη διαδικασία ήταν φίλοι με τον αδερφό μου, αλλά όλα αυτά περάσανε, έτσι είναι η ζωή, προχωράμε και πρέπει να προχωράμε με ψηλά το κεφάλι. Δεν πρόλαβα να πω στον αδερφό μου όλα όσα ήθελα. Ήταν πολλά, ήθελα να μιλήσουμε, να πούμε, σχεδιάζαμε πράγματα, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει».

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.