Πέμπτη, Μαρτίου 24

Με χολιγουντιανό αέρα το εσωτερικό του σπιτιού του Φιλιππίδη που βγαίνει στο «σφυρί»

Αυτή είναι η τιμή εκκίνησης για τη μεζονέτα στο Ψυχικό

Την ώρα που η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη είναι ιδιαίτερα κλονισμένη, με τους δικηγόρους του να υποστηρίζουν ότι ζήτησαν διακοπή της δίκης του καθώς ο ίδιος δεν είναι σε θέση να παραστεί, το εντυπωσιακό σπίτι στο Ψυχικό βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Μάλιστα ο πάλαι ποτέ αγαπητός ηθοποιός ο οποίος είναι προφυλακισμένος για βιασμούς και απόπειρες σε βάρος γυναικών συναδέλφων του, αναμένεται να εμφανιστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, «ακόμα και σε αναπηρικό αμαξίδιο -αν δεν έχει αποδημήσει εις Κύριον- μέχρι τότε», λέει ο συνήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες που έπεσαν «βροχή» σε βάρος του, βλέπει να «χάνεται» μετά από το εξοχικό του και η μεζονέτα του στο Ψυχικό η οποία κατασχέθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου. Η οικία με την χολιγουντιανή διακόσμηση επιφάνειας 365 τ.μ., έχει τιμή πρώτης προσφοράς τα 645.000 ευρώ.

 

Το σπίτι διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ, 4 αποθήκες, ισόγειο, κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό, wc και στον 1ο όροφο 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί κατά καιρούς ο ίδιος ο ηθοποιός με τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

https://www.newsbreak.gr/lifestyle/311171/to-esoteriko-toy-spitioy-toy-filippidi-poy-vgainei-sto-sfyri/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .