Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

«Μητσοτάκη παραιτήσου», ζητάει από τον πρωθυπουργό ο Αντώναρος

 Τον χαρακτηρίζει «παθολογικό αρχιψεύταρο που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό»

Να παραιτηθεί ζητάει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος προχωράει σε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό λόγω των επιλογών και τακτικών που ακολουθεί.

Χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «επικίνδυνο για τη χώρα και την κοινωνία», που «έχει γελοιοποιηθεί στη λαϊκή συνείδηση» και «παθολογικό αρχιψεύταρο που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ανερυθρίαστα».

Όπως αναφέρει σε μακροσκελή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Ο Κυριάκος Μητσοτακης, εκτός από ανεπαρκής, αυτοθαυμαζόμενος κι επικίνδυνος για τη χώρα και την κοινωνία είναι ΠΙΑ και ανίσχυρος. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε ένα υπουργό. Μπορεί να τους βάζει τις φωνές. Αλλά τα μέλη της κυβέρνησης (ακόμη κι οι ακροδεξιοί μουσαφιραίοι) αυτονομούνται ένας ένας και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το άλλοτε πανίσχυρο τρίο του Μαξίμου.

Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Στη κοινωνία προκαλεί ολο και περισσότερη οργή, αποστροφή και θυμηδία. Κανεις πρωθυπουργός πριν από αυτόν δεν έχει γελοιοποιηθεί τόσο στη λαϊκή συνείδηση. Οι βουλευτές του διαπιστώνουν μαζική έξοδο ψηφοφόρων. “Δεν θα αφήσουμε αυτόν τον απερίγραπτο τύπο να μας τραβήξει κάτω σαν ρουφήχτρα”, μου είπε χτες βράδυ Βορειοελλαδίτης βουλευτής.

Οι δημοσκόποι δεν μπορούν (και δεν θέλουν πια) να καμουφλάρουν την κατρακύλα του. Οι επιχειρηματίες που μέχρι τώρα τον στήριζαν σιγά σιγά παίρνουν διακριτές αποστάσεις: “Χωρίς ηρεμία στην κοινωνία οι επιχειρήσεις δεν πάνε μπροστα”, μου είπε σημαντικός παράγοντας με 4 παραγωγικές μονάδες στη χώρα. Αρκετά μέσα ενημέρωσης, μέχρι τώρα φιλικά, παίρνουν με επικριτικά κι αποκαλυπτικά δημοσιεύματα αποστάσεις από την κυβέρνηση».

Και καταλήγει, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί:
«Πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Μητσοτάκης στην εξουσία, καθώς αδειάζουν οι τσέπες του μέσου Ελληνα από τη 19η μέρα κάθε μήνα, είναι άγνωστο. Ο ίδιος επιμένει ότι “εχει πρόθεση” να εξαντλήσει την τετραετία. Πέρα του ότι ο ίδιος είναι ένας παθολογικός αρχιψεύταρος που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ανερυθρίαστα, η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τέτοιες “προθέσεις” διαψεύδονται συνήθως απο τις εξελίξεις και την πραγματικότητα.

Γι αυτό ο Μητσοτακης είναι υπό προθεσμία. Πόσο θα κρατήσει αυτή η …προθεσμία δεν μπορει να είναι αδιάφορο για οιονδήποτε Ελληνα. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτακης κάνει 99% των Ελλήνων φτωχότερους. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει όλο και περισσότερες κόκκινες γραμμές της εξωτερικής μας πολιτικης. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ο,τι χειρότερο, ανεπαρκεστερο και πιο αδίστακτο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει η χώρα στην κορυφή της κυβέρνησης ειδικά αυτή την περίοδο.
Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο μια ώρα αρχύτερα. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ».

Evangelos Antonaros
on Thursday

Ο Κυριάκος Μητσοτακης, εκτός από ανεπαρκής, αυτοθαυμαζόμενος κι επικίνδυνος για τη χώρα και την κοινωνία είναι ΠΙΑ και ανίσχυρος. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε ένα υπουργό. Μπορει να τους βάζει τις φωνές. Αλλά τα μέλη της κυβέρνησης ( ακόμη κι οι ακροδεξιοί μουσαφιραίοι) αυτονομούνται ένας ένας και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το άλλοτε πανίσχυρο τρίο του Μαξίμου.

Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Στη κοινωνία προκαλεί ολο και περισσότερη οργή, αποστρο...

https://www.newsbreak.gr/politiki/312882/mitsotaki-paraitisoy-zitaei-antonaros/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.