Κυριακή, Μαρτίου 20

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ “ΠΑΡΑΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ” – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ – Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΔΩΣΔΣΔΧ

Η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλεί όσους Ρώσους πολίτες μένουν στην Ελλάδα και έχουν δεχτεί επιθέσεις οποιουδήποτε είδους να επικοινωνήσουν άμεσα με τις ελληνικές αρχές ασφαλείας.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ανησυχούμε για αναφορές που έρχονται στην Πρεσβεία από Ρώσους πολίτες και συμπατριώτες μας στην Ελλάδα για περιπτώσεις απειλών εναντίον τους. Συνιστούμε στα θύματα να αναφέρουν αμέσως περιστατικά στις αρμόδιες ελληνικές αρχές (αστυνομία). Ζητούμε δίκαιη διερεύνηση τέτοιων παραβιάσεων».

Είχε προηγηθεί μία άλλη ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας, με την οποία καταγγέλλει ουκρανούς ακροδεξιούς για βανδαλισμούς ελληνικών μνημείων και, συγκεκριμένα, για τη βεβήλωση σοβιετικού μνημείου στην Καλλιθέα.

«Οι υπέρμαχοι του ουκρανικού εθνικιστικού τάγματος Αζόφ, που τόσα χρόνια τρομοκρατούσε και δολοφονούσε εν ψυχρώ τους κατοίκους της ανατολικής Ουκρανίας, σήκωσαν το χέρι τους εναντίον της ιερής μνήμης στην Ελλάδα για τους Σοβιετικούς στρατιώτες – αυτούς οι οποίοι με τεράστιες θυσίες απελευθέρωσαν την σκλαβωμένη Ευρώπη από τον φασισμό στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο».

://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΤΟ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ-ΤΟΥ-ΠΑΡΑΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥ-ΤΟΥ/

1 σχόλιο:

  1. Για να δουμε τωρα τους Δημοκρατες,θα επιδειξουν την ευαισθησια που δειχνουν σε αλλα>>>????Ας ειμαστε ρεαλιστες. δεν θα κανουν το παραμικρο και μαλλον θα κανουν και πλατες σε ολα αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .