Τρίτη, Μαρτίου 8

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τι δήλωσε για τον Παναγιωτόπουλο και τον Αντώνη Κανάκη

Σωτήρης Καλυβάτσης: Ο Αντώνης Κανάκης, τ...

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για το τέλος της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη, τον ερχομό του στην Αθήνα, αλλά και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μόνιμα, ήρθα με το σκάφος και πολύ το χάρηκα. Φυσικά και τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια. Ήρθα 11 Νοεμβρίου του 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κλείσει κάποια δουλειά. Το μόνο που είχα κλείσει ήταν θέση στη μαρίνα για να μπορέσω να δέσω γιατί ερχόμουν με το “σπίτι” μου. Έδεσα στον Πειραιά, κατέβηκα στο Πασαλιμάνι και σιγά σιγά άρχισα να απλώνω τα πλοκάμια μου», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε στη συνέχεια: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Έπαψε να υπάρχει η συνεργασία με τον Αντώνη, γύρισα σελίδα και πήγα παρακάτω. Το είχα ανάγκη αυτό, να φύγω. Ήμασταν οι μόνοι που δουλεύαμε τότε σε ένα κανάλι των Αθηνών από τη Θεσσαλονίκη. Και τώρα τα παιδιά είναι οι μόνοι που το κάνουν». 

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε: «Αν ήμουν σε μια τέτοια ομάδα, κι εγώ προφανώς θα το αντιμετώπιζα όπως και τα παιδιά. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον Στάθη, τον γνώριζα ελάχιστα, δεν είχα κάνει ποτέ παρέα μαζί του».

.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .